Börjar få ont i huvudet igen...

Så segt. Börjar få huvudverk känner jag. Har varit hemma i tre timmar och färgat håret på mamma och lagat mat. Fläskfilé med strips, gott var det kan jag lova!

Sen nu har jag bara legat i sängen och sen helt plötsligt känner jag att mitt huvud inte klara av att typ sitta vid datorn nått. Så tänker inte skriva mer nu. Ska försöka sova och se om det går över.

Skulle egentligen varit med Daniel och några av hans kompisar, men det går ju inte nu. Verkligen seg fredag..

Bläää!

GODNATT!


Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen. ISAK HAR KOMMIT HEM!!! Men vet inte vart han har varit. Han kom springade på gården bara. Inget halsband hade han och var helt spånig. Hm, undra vart han kan ha varit?! Men kommer man ju aldrig få svar på.

Nu ska jag väl ta och äta nått och sen åka ut till huset så jag får träffa hästarna och Isak såklart!

Puss

Började bra, slutade grymt dåligt.

Bääääbis :'/ <3



Åkte till Västerås med mamma idag. Handlade skor, väska,en "klänning" , strumpbyxor och nagellack. Tror det är allt i alla fall.

Sen ringde mammas kille (lelle) och sa att han fått motorcykelkörkort. Grattis till honom!

Då åkte jag och mamma hem från västerås skulle bara till hästarna för att ge dom hö. För tänkte åka ut och äta ikväll.
När vi kommer till hästarna släpper vi ut Isak och Rizze (hundarna). Isak går då i mot tråden på hagen och får en stöt. Så då springer han mot bilen och mamma och jag trodde han skulle hoppa in där och lägga sig. Så vi stog kvar vid hästarna ett tag.
När mamma ska ge hundarna mat så finns inte Isak någonstans. Ropade och ropade men han kom aldrig.
Mamma åkte iväg och kollade om hon kunde se honom vid vägen. Men nej, ingen Isak. Så jag fick rida iväg på Varenne och leta i skogen. Fanns ingenstans. Både mamma och jag frågade massor med människor i Ramshammar om dom sätt honom. Ingen har det.
Det var en tjej på cykel som hade sätt en man stå med en vit och svart hund. Men hon visste inte om det kunde vara Isak eller inte.
Han försvann vid kvart över tre och inte kommit hem än (21.50). Varit ute och letat hela kvällen.
Hoppas han kommer hem bara.

Orkar inte skriva mer nu.

Puss

Trött!!!

Hur kan man vara så trött när jag sov till elva typ? Fattar inte det.

Åkte ut till huset vid tolv med mamma, men var så tråkigt och segt så orkade inte stanna kvar så åkte hem igen. Mamma ringde ialla fall tatueraren. Så hon ska ringa tillbaka igen på fredag för att bestämma tid oså. Äntligen ;)

Nu ska ja kolla tyra banks show eller vad det heter. Verkar vara bra idag.

puss


Kom hem för ett litet tag sen, funderar på att sova strax.

Var ute och gick med petra några timmar. Alltid skönt att gå ut innan man ska sova.

Orkar typ inte skriva nått just nu, är för trött. Men det gick bra hos hästarna. "Hoppade" Varenne lite bara 50cm. Tränade tekniken. Börjar bli mycket bättre i alla fall.

Nu ska jag strax sova.

Natti


Godmorgon

Vaknade precis, har inte sovit så här länge på flera dagar. Fast är fortfarande trött men blir vä bättre så fort jag gått ur sängen.

Igår kväll var jag ute och gick med Petra i några timmar. Åkte sedan hem och sov. Hade så ont i benen när jag kom hem så somnade ganska så fort. Haha!

Snart ska jag gå och göra frukost sen åka till hästarna.

Puss


Bilder från Mathildas fest. Fick inga bra kort typ, och fick bara några stycken.

Rasmus och Lovisa



Några



Några



Några mer



Mathilda såklart!


-

Oj, har inte skrivit sen i lördags. Men åkte i alla fall till Mathildas födelsedags fest i kvicksund. Var helt okej fast att jag hade så ont i huvudet. Fick sen springa sista biten till bussen för Anton skulle vara lite seg ett tag. Men gjorde inte så mycket för hann ju med bussen så!

I går (söndag) Åkte jag till hästarna när jag vaknade ungefär. Var ute och gick med Funi. Går bara bättre och bättre med han. Inte alls lika försiktig längre. Sen red jag Varenne ut i skogen bara.  GIck också super bra!
Bella kom till mig på kvällen och sov här. Vi kollade bara tv och tog det lugnt oså.

Idag (måndag). Bella åkte hem när jag skulle till hästarna. Gick med Funi som vanligt och blir så glad när det går så bra med han.
Red Varenne sen. Galopperade och travade, han börjar bli så fin och verkligen gå i form mer och mer.

Ikväll får jag se vad jag gör, nu ska jag gå och göra köttfärssås och makaroner. Inte ätit det på länge så.

Pussss

Näsbyholm!

Gick upp vid nio kanske det var. För mamma och jag skulle iväg och kolla arabtävling som jag egentligen skulle varit med på, men kunde ju inte eftersom han hade ont i ryggen förut.
Åkte ialla fall dit. Kollade speed och såg grymt kul ut. Ska verkligen försöka träna så vi kan vara med nästa år.
Fick inga bilder där i från ska kolla om det kommer ut något på deras hemsida sen.

Idag händer inte sådär jätte mycket. Ska ut och gå med Nappe och sen rida Varenne. Sen får jag se om jag träffar någon ikväll.

Puss

Mina hästar! :)

Varenne!



Funi från Bondesätter Gård



Nappe


Tänkte att jag skulle börja skriva igen!

Har äntligen tid att börja skriva igen. Har haft saker att göra nästan hela tiden så har inte haft tid riktigt.

Juste, vi har köpt hus. Ute i Ramshammar, aah det är på landet. Men så skönt andå för kan ju ha hästarna ute vid huset. Har ju skaffat två nya hästar till Varenne så han inte blir själv.
Funi från bondesätter gård är den ena. Han är islanshäst, 2 år, vallack. Den andra heter nappe. Han är minishettis och är 5år, hingst.


Inte så mycket intressant att berätta nu.

Min blogg kommer nog nu handla mest om hur det går i utbildningen av hästarna och hur det går med skolan eftersom det är nog det ända jag kommer hinna med i höst. Aah, lite om kompisar och fester också. För kommer väl träffa någon kompis och festa ibland också. Men är du inte intresserad av att veta det så ska du inte läsa!

Puss


RSS 2.0