Tänker inte skriva just nu. Kommer tillbaka om ett tag.

Har inte alls någon lust att skriva just nu. Så Kommer tillbaka om några dagar/veckor när jag känner för det.


Puss

FREEEDAG!

Skulle egentligen åkt till skolan idag ju. Men vart inte så. Så har städat hela mitt rum istället. Riktigt skönt.

Snart kommer Ella för vi ska till tuna park och kolla eller nått. Sen ska jag till Varenne och rida barbacka. Kulkul!


puss


Otroligt jobbig dag

Åkte till Varenne först. När den där saken hade kommit. Han kollade igenom hela Varenne och han hade sadeltryck. Så han fick nålar i ryggen. Så blir att köpa ny sadel snart. Riktigt skönt. Har ju väntat på det ett bra tag.

Åkte och kollade lite sadlar och sånt. Hittade väl två som jag skulle kunna tänka mig. Men den ena var otroligt snygg men lite för dyr också. Så synd. För hade verkligen velat ha den!

När vi kom hem städade jag och mamma ur bilen. För jag,Petra och Tobbe skulle åka till kvicksund och kolla på deras musikal. Vissa var så otroligt duktiga. Och vissa var ju inte sådär super. Men så är det ju alltid.

Mamma kom och hämtade oss direkt efter det. Så då skjutsade vi hem dom och jag åkte till Daniel. Och eftersom att han inte var någe snabb fick jag stå ute och frysa ihjäl i en halv timma. + att jag bara hade t-shirt.
Men sen kom han ialla fall. Så vi gick upp till han och gjorde ingenting typ.

Nu ska jag sova. För ska och göra ett ridprov imorgon för gör jag det skulle jag kunna få G i ridningen ialla fall. Och alltid bättre än ingenting.

Godnatt


stress

Gick upp vid sju ungefär. Skulle till en psykolog. Gick faktist riktigt bra. Lite jobbigt tyckte jag att det var. När jag kom hem kollade jag på Våra bästa år. Och sen gick jag ut och gick/sprang. Så duktigt av mig. Men när jag kommit halv vägs så ringer Sussie och säger att Kokko eller vad han heter är på väg. Så fick ringa mamma och nu är hon på väg och ska hämta mig för att sen åka till stallet.

Måste byta om nu..

Puss


..

Åkte till skolan tidigare idag. Gick och pratade med Karin. Bestämde ett möte med mamma oså. Sen pratade vi om jag skulle få nått betyg alls. Och det kanske jag kunde få i ridningen. Om jag var med på examensridningen eller vad det heter. Det är nu på fredag. Så ska lära mig nått program tills dess. Läskigt eller vad?

Sen åkte jag ut till Varenne vid fem typ. Lastade han, gick super! Och körde upp till Nyby. Red i paddocken och lite sånt. Gick ganska bra tycker jag. Ska kanske vara med på hoppträning nästa vecka för Maria.

Nu ska jag sova. För ska upp tidigt imorgon.

Puss

Ska till skolan eller inte?

Vaknade för typ två timmar sen. Men funderar på om jag ska gå till skolan och prata med Karin eller om jag ska ta det imorgon? Känns ju nästan bäst att få det gjort nu på en gång. Hon kommer säkert säga att hon tycker att jag ska göra klart några kurser. Men vet inte om jag vill det faktist. Vill nog hoppa av på en gång. Känns så meningslöst att behöva gå i skolan för att sen gå om till nästa år.

Tror jag drar och kollar om hon  är där. Men bussen går kvart över så måste börja fixa mig.
 Hör av mig sen puss

Island var klart bäst!!!

Har precis suttit och kollat på Eurovision song contest. Vissa bidrag var ju helt sjuka. Serigöst fattar inte hur dom kan skicka typ hur töntiga låtar som helst. Klart bäst var ju Island. Gillade hennes röst så sjukt mycket. Sverige var ju heller inte dåliga så.
Och det bästa var ju att Sverige, Island och Finland gick vidare.
Hör av mig imorgon.

Puss


Alexandra har varit riktigt duktig idag.

Vaknade vid tio och gick upp och åt frukost. Mumms så gott med en riktigt god frukost när man vaknat.
Satte mig sen vid datorn och kollade på tv samtidigt. Våra bästa år. Tycker det är det bästa programet på dagarna. Finns ju inte så mycket att se på dagarna. Sitter mest och lyssnar på musik på mtv.
Efter ett litet tag orkade jag inte sitta och tråka mer. Så då gick jag ut och gick/sprang i en timme. RIKTIGT SKÖNT! Ska försöka göra det varje dag nu eftersom jag inte går i skolan.

Petra kommer hit om ungefär 20 minuter. Ska bara träffas och umgås lite.
Vid fyra ska jag till Varenne och rida. Roligt ska det bli.

Puss

Första måndagen som faktist var riktigt bra.

Kom hem för ett litet tag sen. Träffade Daniel vid åtta ungefär. Vi gjorde väl inte sådär super mycket titta på film oså.

Tycker det är är helt sjukt att en måndag kan vara riktigt bra. Dom brukar ju bara vara sega eftersom det är första dagen efter helgen. Men idag var den riktigt bra. Blir så glad.

Imorgon ska jag träffa petra vad jag vet ialla fall. Kulkul!

Nu ska jag kolla bilddagboken. Ha det bra

Sovgott!

Kom precis hem från stallet..

Åkte till stallet vid fyra typ. Red men gick inte sådär jätte bra i början. Bättre i slutet. Men han börjar bli så fin i mellan åt. Känns riktigt skönt. 
Har duschat och ska snart börja fixa mig eftersom Daniel frågade om jag ville träffa honom. Så ska hem till honom strax.

Skriver mer när jag kommer hem.

Puss


Måndag morgon.

Vaknade precis. Är fortfarande grymt trött. Men ska ringa mamma och fråga om hon kan hämta mig och skjutsa hem mig snart.

Idag ska jag inte göra någonting. Bara till stallet. Har inge mer att skriva nu.

Puss

Hittade massor med bilder från när jag var liten, haha

Jag


Pappa, jag och jumbo



Pappa och jag



Jag



Jag och farmor tror jag


Galet bra dag!

När jag kom hem från stallet imorse så somnade jag nästan direkt. Vaknade sen av att mamma sa att Sussie skulle ta lunchen istället för mig. Så kunde ligga och vila längre. Petra kom senare och lämnade mitt comviq kort. SÅ SKÖNT ATT FÅ MOBIL IGEN! 
Drog direkt efter det till slagsta glass. Första gången i år som jag äter det. Var riktigt gott. Skulle sen åkt och tränat Isak men vart inte så.
Åkte då till stallet och red Varenne barbacka. Gick riktigt bra. Så åkte vi hem och lagade lassange eller hur det stavas. Mummmmms! Så gott inte ätit det på evigheter.
Tog moppen sen till vilsta för att träffa Allie. Mysigt att träffa dig!
Sen skjutsade mamma mig till farmor för att jag och petra ska sova här. Hon har precis pluggat och ska hoppa in i duschen nu. Och jag ska väl gå och kolla tv eller något. Så otroligt trött.

Sovgott


Vill sova!

Usch klockan är alldeles för tidigt. Gick upp halv sju typ. Men lilla söta Daniel ville ju inte gå upp förens fem i sju. Haha. 
Åkte till stallet och släppte ut alla hästar. Gick bra. Ska tillbaka dit till ett typ, och ge lunchen till dom. Ska väl antagligen rida också.

Juste har ingen mobil idag. Haha. Fattar inte hur vi lyckas asso. Men petra har mitt nummer. Så om någon svarar på sms är det nog hon.
Och vill ni mig nått får ni ta och ringa på hemtelefon 0165515228!

Ska sova nu.

Puss

Hiihihihih

Idag vaknade jag brevid Ella hos min farmor. Kollade på twilight. Var grymt bra. Och han var grymt snygg.
Sen åkte Ella hem typ. Och jag är ju sjuk förskyld och huvudverk. Så grymt jobbigt. Men sen skulle vi dra till stålfors på lokalfest men vart helt konstigt.. så drog på fest i fröslunda hos Kenny. Orkar inte skriva mer.

Daniel sover nu, så ska väl gå och göra han sällskap.

Natti


Fredag

Hann inte skriva mer igår. Åkte först hem till farmor och åt tårta och lite sånt. Sen hem till Daniel. Var där och kollade film oså. Väldigt mysigt. Drog sen hem vid ungefär halv tio. För då skulle jag träffa Ella som skulle komma och sova hos mig. Så hon kom ungefär vid tio. Då drog vi ut och snackade lite med Allie. Sen in och sov. Mysdag!

Vaknade idag vid sex, eftersom Ella egentligen skulle gått till skolan. Men både hon och jag är sjuka typ. Typ förskylda. Jobbigt som bara den. Så vi åkte till stallet lite snabbt och fixade sen hem till Ella och hämta grejer.
Nu sitter vi hos min farmor och gör ingenting. Eller Ella duschar. Vi ska snart gå och hyra någon film. Sen laga mat och bara ha mysigt.

Puss

Torsdag




Vaknade ungefär vid tio idag. Ville sova länge men kan inte direkt somna om efter jag vaknat.
Har suttit och kollat på våra bästa år och ätit frukost. Riktigt gott att äta god frukost. Var ett tag sen nu.

Idag ska jag bara till stallet och sen hem till farmor som fyller 57 år. Grattis till henne!

Nu ska jag gå och duscha tror jag.

Puss

Internet var damp igår!!

Det var åska hemma hos oss igår. Så vart nått knas med internet. Så kunde inte skriva igår. Förlåt!

Idag vaknade jag vid 10.20 typ. Allie ringde och väckte mig. För hon ville att jag skulle med och sola så hängde på. Drog först ner på stan och lämnade tillbaka ett par skor som jag hade köpt. Sen drog vi och köpte en annan tröja istället. Mycket bättre. Sen solade vi och åkte hem. Trevligt var det ialla fall.

Drog typ vid fyra till Daniel. Vi kollade först film. Sen gick vi ut ett tag och gick i skogen. Haha! Sen in till honom och kolla en annan film. Mysigt var det ialla fall.

Kom hem för en halv timma sen. Så ska väl sova nu.

Godnatt

Vaknade liiiiiite för tidigt!

Herregud säger jag bara. Skulle egentligen upp halv sju för att åka till strömsholm. Men vaknade halv sex.... åhh, blir arg på mig själv. När jag väl kan sova. Aja, Allie är tydligen också uppe nu. Haha, störda alla har blivit. Så hon skulle komma hit ett litet tag. 
Mamma är på väg och köper mat till idag. För det var vi tvugna att ha med oss till strömsholm tydligen. Hoppas det blir kul där borta. 

Men nu ska jag börja fixa mig och lyssna lite på musik. 

Puss 

TRÖTT!!!

Har varit så himla trött idag. Men måste ändå orka göra saker, för kan inte bara sitta hemma. Dör på det.

Idag träffade jag Daniel vid ungefär halv tre. Typ var här hos mig och gjorde ingenting. Tog sen bussen hem till honom. Fick se deras nya lägenhet. Finfint! Var hos han till ungefär halv åtta. Myspojke det där!
Drog sen och träffade Petra för vi skulle och sola. Jätte skönt. Men smörjde in oss med någon "olja" så man blir brunare. Och fyfaaan vad man svettades. Haha!
Gick upp till farmor sen och pratade lite med henne. På torsdag fyller hon visst 57 år. Så ska väl dit och gratta henne oså.
Nu ska jag sova. För ska tydligen till strömsholm imorn eller nått.

Godnatt

4/5

Ingen skola idag. Orkade verkligen inte gå upp imorse. Så otroligt trött. Och fattar inte änns varför för har ju inte gjort nått speciellt den här helgen.
Vaknade ialla fall ordentligt vid ett. Inte sovit så länge på 3 månader kanske?! Kanske måste börja lägga mig typ nio på vardagar för att orka.. Det är helt sjukt.

Har precis fixat mig lite. Daniel skulle komma hit ett tag. Sen skulle vi till honom eller nått? Eh, fatta inte så mycket men blir nog trevligt.

Ska väl och sola med Allie sen. Riktigt skönt ska det bli. Nu ska jag fortsätta att fixa lite.

Puss


3/5

Har precis kommit hem från stallet. Red en sväng på Varenne. Gick jätte bra, tur det! Haha.

Träffade Bella idag också. Var mycket trevligt. Hahah, du är knäpp Bella! Men tycker om dig iaf!

Ska snart gå och laga mat. Vet inte vad den heter. Men är riktigt gott verkligen. Efter jag har ätit ska jag nog ut och träffa Allie ett tag.

Puss

Godmorgon

Vaknade nästan precis. Eller för en halv timme sen. Riktigt skönt att sova lite längre idag.

Bella kommer väl om ungefär en timme. Så har inte tid att skriva nått. Måste börja fixa mig.


tjaarow


Godnatt

Gjorde inte alls mycket idag. Träffade Daniel typ vid sju. Han stannade till typ halv tolv. Trevligt var det.
Åkte sen till Petra och träffade henne ett tag. Mys säger jag bara. Tog natt bussen vid tio över två.

Ska sova nu typ. Ganska så trött. Och Isabella kommer hit imorgon. Ska bli trevligt att umgås lite med henne. Var så länge sen!

Sovgott


2/5

Ojoj förlåt att jag inte skrivit nått på hur länge som helst. Har hänt saker hela tiden så har inte hunnit det.

Valborg: Vaknade hos Dennis. Så drog hem vid kanske elva eller nått.
Smsade Ella och frågade om hon ville med och grilla i stallet. Så det gjorde hon. Riktigt mumsigt var det!
Efter det drog vi ner på stan och klackade om ett par skor, och köpte dom där skorna jag ville ha. VAD JAG ÄLSKAR DOM! Sen åkte vi hem till Ella och hämtade lite saker. Hem till mig igen och fixa oss. Sen kom Mathilda och Lovisa hit. Sen drog vi till stan och sen åkte vi till vilsta och träffade lite folk oså. Var väl lite segt men det gick. 
Träffade Petra och Daniel sen också.
Tack för kvällen alla! <3

Fredag:
Vaknade ganska tidigt. Vi sov i stan hos min farmor. Så åkte hem vid elva där i från. Så åkte vi hem till Ella och träffade Philip och Erik ett tag. Drog och käka på grillen. Muuums!
Efter det åkte vi hem till mig igen. Sov ett litet tag.
Sen skulle vi egentligen ha grillat med Petra och några andra. Men vart inte så för ingen var riktigt taggad på det. Så skulle bara blivit tråkigt. Så jag och Ella satte oss på balkongen och käkade korv med bröd. Riktigt gott. Och så skönt att äta utomhus.
Sen drog vi till kvicksund igen och träffade Erik,Philip och Spångis. Så kollade på beck hemma hos Erik. Mysigt vare!
Tack för en mysig kväll! <3

Lördag(idag): Vaknade ganska tidigt. Städa hela mitt rum. Så nu är det snyggt och fint! Haha, jobbigt var det. Åkte sen till stallet. Gick en sväng med Varenne och Isak.
Kom hem för inte så länge sen. Så har precis duschat. Ska snart börja fixa mig för Daniel kommer hit ett tag tror jag. Ska väl kanske träffa Petra senare och/eller Ella.

Ha en kul dag!

Puss


RSS 2.0