Hm, klädproblem ;)

Älskar det.. not!

Aja ska iaf ha kavajen, men vet inte vad jag ska ha under...... Surt som fan. Men hittar nog någonting antar jag!

Smiket är som det blir sen, orkar inte sminka mig överdrivet. Kanske lite mer puder oså bara. Men inte så mycket ögonskugga eller så.

Håret har jag ingenaning om hur jag ska ha. Uppsatt? utsläppt? Lockigt? Ja, mamma får helt enkelt bestämma det sen. Men just nu är det uppsatt som jag tror det blir är skönast, men nej vill ha utsläppt! Haha äääh!

Woooho, snart äre dags ;)

PUSS

Hihihihih snart är det 2011

Läskigt det känns, men ändå bra.

För det här året kommer nog bli det bästa utav alla. Tar studenten, ut och resa massa, festa som en galning och jag allt man nu ska göra. Ser verkligen fram emot det!

Igår var jag ute och åkte med lite folk, alltså tror Anna och jag ska börja köra rally. Anna som kör jag som kartläsare ;) Lovar att vi var grymt duktigt igår, (eller Anna kanske) (a). Nära några stolpar någon gång meen annars gick det bra!!

Ojoj, idag är det fullt upp nu. Ska försöka prova kläderna jag ska ha ikväll om det passar, annars måste jag in och byta kavajen. Måste också köpa ett puder men det är bara om vi ska in till stan då... Lär aldrig få med mig Anna dit, haha!

Efter det blire direkt duschen. Sitta och tork lite, sen börja fixa mig och herregud massor som ska göras ;)


PUSS FRÅN MIG!! 
 
Vet itne riktigt om jag gillar bilden.... Men tyckte iaf den såg lite cool ut , men min jätte näsa ;)



GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!

Just nu är jag nog ute och festar och har grymt kul, som jag hoppas ni också har!! SÅ PUSS PÅ ER!!!!

Sova snart..

Har varit hos Anna hela dagen idag, funderar på att sova snart.

Hundarna är också med mig här, så vi har haft en riktigt mysig kväll..

PUSS


Godmorgon ttyp?!

Haha nej skoja lite. Men godmorgon. Nu ska jag snart färga håret, blir rött igen. Haft lite beslutsångest, men känns som det rätta.

Bleker just nu tänderna också. Och har nopprat ögonbrynen så här på morgonen, gud vad duktigt jag varit kom ja på nu haha!

Ska kanske iväg med min privatchafför idag, hahah skoja! Nej men Anna och jag kanske ska till västerås idag och kolla nyårs klänning så får hoppas vi hittar något isf!! Måste ju ha någon..

Nej nu ska jag försöka färga håret själv :o Aldrig gjort det tidigare.. Shiit!


PUSSSSSS

I lördags innan jag hade fixat klart mig!!


Tror jag vänt på dygnet helt?!

Jag HATAR att sova länge, och i söndags vaknade jag vid 14. Igår(måndag) vaknade jag vid tio ungefär, så var lagom ungefär. Men idag sov jag och Anna till 14, det är inte okej för mig i alla fall.. Shit!

Aja, nu känns det meningslöst att göra nått när jag redan sovit bort hela dagen haha! Men funderar på att kanske färga håret? eller blir imorgon, eller vet inte!

Funderar även på nyårsklänning? vad ska ja ha för någon.. Blir nog kanske att beställa en annars får jag åka till någon annan stad och kolla efter klänning. För hittar inget här.. Lite surt!

Har även kommit in i nått att jag tycker det är tråkigt att rida, hm. Kanske ger sig snart. Eller jag hoppas det :D  Men någon som vill bli medryttare så har jag en häst till det.

Nej nu ska jag gå och färga håret TROR jag!! UPPSII! Och vilken färg blir det den här gången då?!

PUSS


Hos Anniipanniii!

Kom precis hem, varit och ätit och några. Varit riktigt trevligt. Och kan säga att jag är riktigt trött just nu. Men ska och fixa lite haha!

Imorgon ska vi till tuna park och shoppa loss ;) Eller beror på om vi hittar nått.. Haha!


Nu ska jag jag snart sova, PUSSS

Sjukt bra kväll igår!!!

Alltså shit, från att inte veta vart vi skulle till att kvällen blev helt underbar!

Började med lite förfest hos Annas kompis matte. Ibörjan lite stelt, men blev riktigt trevligt sen. Efter det drog vi alla vidare till Jesper men var inte där så länge eftersom vi skulle ner på stan. Blev en tripp till Lokomotivet, såg kön och gick mot stan istället.. Lite surt vare ju! Men drog då till Harrys tills vi ser att det kostar 250 kr inträde, Aldrig!!
Drog vidare till Olearys där vi träffa massa trevliga filurer! Hade det sjukt bra och sjukt jävla kul!!

När klockan var halv tre drog vi på efter fest hos Jesper, var lite segt eller JAG var seg! Men var iaf vaken ;) Klockan 8 på morgonen skulle en skjutsa hem mig, och vad händer då?! Kör fast på våran väg, men det kom en traktor och drog loss och grejer hahaha! Shit alltså. Händelserik kväll/natt/morgon verkligen!

Ut och rida nu.. PUSS

Ut och rida mina bästa hästar!

Godmorgon!!

Nu ska jag snart klä på mig för att ut och rida lite på mina underbara hästar. Sen hem o duscha och sånt för att sedan åka till morfar!

Ikväll ska vi nog till min farbror tror jag.. hoppas det blir en bra jul!


GOD JUL!!

God jul!

Just fan måste ju ändra om min header här, usch så jobbigt!

Funder även på att färga håret till nästa år, hm.. vet inte om jag ska prova på mörkare eller ljusare?! Det röda är så jobbigt o ha på sommaren, då färgen går ut direkt. Så måste ju färga bort det snart!

Nu på kvällen har det varit en riktigt mysig dag med Mammi and sis <3. Gjort massa julmat, och känner att jag redan ätit så det räcker den här julen haha! Usch mår typ dåligt!

Nej nu ska jag sova.

PUSS

Nu har Hugo gubben åkt!!

Usch vad jobbigt det är. Han har verkligen varit en sån häst jag alltid drömt om eller han psyke! Är så arg på att han inte var islandshäst! Dumma lilla Hugo!

Nej men usch, är lite ledsen, men går över tills imorgon då jag ska rida mina små pluttar där nere. Och vet att Hugo kommer få det toppen i sitt nya hem. Hugo är en sån som alltid ställer upp och aldrig vill vara dum! Helt klart en bästavän!!!! 

Nu måste jag tänka på annat.. Kunde inte rida Funi och dom idag då det är så många minus, fan för de. Mamma skulle ha fotat Funi, men får bli imorgon istället!  

Världens bästa halvblod HUGO! <3



PUSS FRÅN MIG!!!

Idag åker Hugoooooooo!

Ska snart åka till stallet då dom kommer och hämtar min lilla Hugo idag. Skönt att dom kommer så fort och hämtar honom men ändå tråkigt...


Sista dagen i skolan det här året!!

Idag ska vi ha avslutning, på nyby tror jag! Är någon julshow 2:orna ska ha för oss eller nått haha vet inte så mycket.

Så Anna kommer och hämtar mig om ett litet tag. Får se om jag rider någon häst idag eller inte, det är så jäkla kallt. Imorgon ska jag iaf försöka få min mamma och fota mig och hästarna, blir ju bara när jag står still då min mamma inte kan ta kort.. haha!


PUSS

Mina söta hästar hahah!

Fala, Funi och Frami <3



Funi och Frami! <3

Tisdag!

Idag gick jag inte upp riktigt lika tidigt som jag skulle ha gjort. Då jag skulle gått upp klockan 5 men blev klockan nio. Mina små pluttar till hästar stod kvar inne. Så jag släppte ut dom tillsammans, gick prima!

Tog in Funi efter jag mockat lite. Red en sväng på honom gick kalas, är så glad att han verkligen är min häst och är så fin och snäll för att bara vara 3 snart 4år.

Efter det så tog jag in Frami, han är alltid toppen!! Finns inget ont i honom överhuvudtaget!! Börjat träna lite mer på formen på honom nu, tar ju ett tag att rida ihop sig med hästen så har inte krävt så mycket mer än att bara lära känna honom lite.

Idag var Kiara våran hund med i tiningen ;) lilla knäppa hund haha!


Nu ska jag kolla tv PUSS

Upp tidigt imorgon :/

Ska upp klockan 5 imorgon för att släppa ihop Funi,Frami och Fala.. Hoppas det går bra! Sen blir det en ridtur på varje liten plutt..

Aajuste har ni tänkt på att när Hugo har flyttat så har jag bara hästar på F?! Frami, Fala, Funi och Ferrari! Haha cooolt! :D


Aja, måste sova!


PUSS

Funi!!!!!

Idag först så veterinärbesiktades Hugo och han gick igenom!!! Så skönt att veta att han var frisk och fin. Dom nya ägarnas bil hade gått sönder så dom visste inte när dom skulle kunna komma. Men blir nog ganska snart tror jag.

Åkte sen och hämtade min lilla Funi. Ooh gud så fin han var! Malin har verkligen gjort ett toppen jobb med honom och är jätte glad. Trodde helt seriöst aldrig att han skulle vara så fin som han var.
Nu är det bara upp till mig och försöka hålla det haha.. Får se hur det går! ;o

Imorgon så blir det en provtur på honom här hemma, red honom lite hos malin också i paddocken för att känna på honom. Imorgon så rider vi ut här hemma och testar de. Ska också rida dom andra. Om jag orkar då jag fortfarande är sjuk! Men orkar inte sitta inne mer nu, men vill heller inte smitta ner folk.. Hm!

Nej nu ska jag kolla tv och sen sova. Är jätte trött och har ont i huvudet!

PUSS FRÅN MIG!!

Svar:

Johanna om Fiona är nu parad!:
Åååh :D måste få komma och kolla på bussarna sen gud va gulligt! ! <3

svar: Klart du ska komma då! Blir någon gång i feberuari :D Så får du ta med din snygging till polle också ;) <3

Dag 13 – Den här veckan

Är det julafton.. Vilket jag inte gillar. Men sen får vi också jullov, mitt sista! Sååå skönt.

Mycket mer än så händer inte. Eller ska på krogen på onsdag också.


Hihi PUSS

Måndag..

Usch har ondare i halsen idag, hm.. kan det aldrig gå över?!?!

Aja, idag ska vi nog och hämta Funi som sagt. Ska bli så kul o se min lilla pojke!

Klockan 13 idag kommer veterinären och besiktar Hugo. Hoppas det går bra!! Min lilla Hugo, usch vill inte sälja honom egentligen. Han är så fruktansvärt snäll, kan inte fatta helt enkelt!

Hugo!!! <3











Listan orkar jag inte längre..

Men nu vet ni lite mer om mig iaf ;)

Skit väder...

Ooh, jag som ville och hämta Funi idag! Att det alltid ska strula när vi skulle hämta honom.. Men det blir antagligen imorgon istället, eller jag hoppas det.

Idag kom min syster över och skulle rida Fala, men det blev så att jag red henne och Jojo Frami. Fala var lite för pigg och  bråkig idag, så jojo klarade inte riktigt av henne. Tur att jag har min lilla ängel Frami!!

Nu ska jag snart sova, blir ingen skola imrogon mår fortfarande inte helt okej. Mådde bra igår men blivit sämre idag igen hmm.. Man ska inte ut o rida alltså! ;)

PUSS

Hugo!

Det var en tjej från Göteborg och tittade på Hugo idag, och gud vad trevliga dom var. Dom är intresserade av Hugo så nu ska vi veterinärbesikta honom. Bara hålla alla tummar!!!

Gud vad glad jag blev att det faktist var någon som tycker om honom. Har verkat så svårt att sälja häst, men nu fick jag det iaf förklarat att det finns människor som gillar Hugo! Hihihi!


Aja, ska kollar Narnia sen. Tror mamma och jag ska till affären först och köpa choklad är så sugen på det. Och min diet får vänta till efter jul, vill ju äta allt gott gott som ska ätas då ;)


PUSS


Dag 12 – I min handväska

Jadu, har aldrig nått speciellt i min handväska. Då jag nästan alltid byter haha!

Godmorgon eller godmiddag kanske?

Vaknade för någon timma sen. Har suttit och kollat tv bara riktigt skönt.

Känner mig liiite bättre idag, inte lika ont i halsen. Men snorar fortfarande massor.

Idag kommer det en från Göteborg och kollar på Hugo. Hoppas dom gillar honom och att vi tycker dom är trevliga osv. Ska väl ta och rida hästarna idag också, var ju några dagar sen. Så nu är jag lite arg på mig själv haha.. Tänkte också fråga Malin om vi kan hämta Funi imorgon, är så sugen på att få prova rida honom hihi!


PUSS FRÅN MIIIIIG!

Fiona är nu parad!

Var i väg med Fiona till örebro och parade henne! Äntligen hihi. Var inte helt säker på om det skulle gå idag eftersom det precis är 10 dagar sen hon började löpa. Men jo visst, hon ställde upp och han fick till det nästan på engång riktigt skönt var det att det gick så fort och bra!

En vit fin liten hane blev det. Så nu hoppas vi att hon kommer få valpar och isf är det beräknat till 15 feberuari cirka.

Nej nu ska jag titta på tv och vila lite.

Fionas kille ;)


PUSS

Fick ett medelande igår..

Av Malin som har Funi på inridning om att vi får hämta honom senast på tisdag. Så mamma och jag måste kolla när vi kan åka och hämta min lilla bäbiis!

Så här hade hon även skrivit på bloggen:
"Tiden rullar på i snabb takt dessutom! Min träningshäst har nu varit hos mig i fyra veckor och ska hem i början av nästa vecka. Nu går han fint i form i skritt och trav. Går superbra att rida ut på honom också samt att han är mjuk och fin i munnen. Bra jobbat till mig själv och till denna otroligt snälla häst! Hoppas ägarna blir nöjda!"

Är jätte kul att höra att det gått bra och att Funi faktist är en ridhäst haha kan inte tänka mig det!

Nej nu måste jag sova lite till.

Min underbara Funi! <3


PUSS


Dag 11 – Mina syskon

Jag har en syster med namn Johanna Selinus! Hon är född 95 alltså 15år.

Hon och jag har inte alltid hållt sams, men vi har kommit varandra närmare nu på senaste åren och när vi inte bor tillsammans.  Men idag bor hon hos pappa och jag hos mamma, så nu kan vi ses och ha kul istället för att bara bråka ;)

Jag gillar henne jätte mycket och hon är ju trots allt min lillasyster så finns nog inget som kan göra så vi skiljs åt!

Sjukt.. gammal bild! Men min syster och jag!


PUSS

Sjukt sjuk!

I onsdag så gick jag, Anna och Cajsa ut på Harrys vilket jag egentligen inte hade räknat med man det var sjukt galet och helt underbart! Hihi!

Har varit sjuk sen i tisdags ungefär men inte så sjukt. Men igår(torsdag) så gick vi till skolan, haha var ju inte bara lite bakis. Kollade någon film och massa annat grejs. Men inget roligt.. Åkte sen hem till pappa för vi skulle fira mig. Jag mådde inte alls bra, inte för att jag var bakis utan för jag började bli ännu mer sjuk. Hade feber och låg mest i sängen haha. Men fick underbara presenter och måste säga att jag har nog världens bästa släkt och vänner helt klart!
Efter det kom Anna och hämta mig eftersom hon fått körkort! GRATTIS EN GÅNG TILL!!! <3 Så hon och jag åkte runt lite och så.

Idag när jag vaknade så trodde jag helt klart att jag skulle dööö. Min röst finns knappt, jag snorar som fan. Började till och med blöda näsblod uscha! Feber och mina ögon är helt svullna, kul dag neeej.
Och vi som skulle ut på krogen och hade planerat massor, fyfan för det här! Ska nog snart lägga mig i sängen och dö hela kvällen.

Får se om vi åker och parar Fiona ikväll, beror på om jag orkar sitta i en bil i flera timmar. Men blir nog trotts allt hemma!

Skriver mer sen!

PUSS



Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Leggins, rosa linne och en svart grej över.. inget märkvärdigt och gillar inte direkt att ta bilder på sånt haha ..

Dag 09 – Det här klarar jag mig inte utan

Det finns många saker som jag verkligen inte klarar mig utan, tex mina djur, kompisar, mamma haha!
Men nått som jag kom på är faktist min mobil, oooh.. vet inte vad jag skulle göra utan den! Liksom har man ingen dator kan man  gå ut på fb, man kan få tag på allt och alla genom den!

Så här säger jag helt klart min lilla bäbiiis till mobil!

PUSS

Eftersom Johanna envisas med att jag ska visa bilder på MIN Frami så..

Fått världens bästa födelsepresent av min mamma föresten! När man är under 18 så får man inte stå på ägarpapperna för hästarna så egentligen är det mamma som äger alla "mina" hästar.

Men hon sa idag att jag fåååår Frami till min egna, och JAG ska stå på papperna! Då är han alltså HElT min sen! YES! Tack mamma! :D

Okej bilderna är HEMSKA! Därför jag vill köpa en systemkamera så mamma kan ta bättre kort ;) Desutom så har jag MASSA kläder på mig och Frami går inte i form eller nått då mina små hundar skulle jaga honom haha.. Tur att han är så snäll ;)







Min bästa Frami!!!

WHIIIHOO! 18 ÅR

ÄNTLIGEN ÄR JAG 18år... KÄNNS SÅ SJUKT JÄVLA BRA!




PUSSSSSSSSS

Har nog aldrig saknat en häst så här mycket?!

Det är helt sjukt. Funi har varit borta 3 veckor ca, och saknar honom så grymt mycket. Hoppas han sköter sig hemma hos Malin! Där hon rider in honom.

Den 23 får jag hämta hem dig igen, ska bli så sjukt kul att se min lilla älskling!!!

Funi från Bondesätter Gård! <3


PUSS


Dag 08 – Mina djur

Det här är ingenting jag tänker skriva om tidigare vad jag haft för djur, då jag haft en heel del och går inte att få med alla direkt. Eller lär bli en hel novell då haha!

Idag har jag iaf mina hund Fion som är en chihuahua på 1,5år. En till Chihuahua med namnet Kiara som snart är 2år.  Även en Amstaff/amerikansk bulldog som är 2år vid namnet Isak.

Har en katt vid namn Hampus som är helt vit, tror han är 2,5 år. Och lika så Klara och hon är en persier.
Moa är någon blandning av siames eller hur det stavas, och är ett halvår ungefär. Alla är stallkatter.

Tre kaniner har jag också. En som heter Edward och har blåa ögon, kommer inte ihåg vad det är för ras just nu. Men han är 1,5 år om jag minns rätt. Sen har jag även två honom vid namn Bella och Doris.

Nu till mina hästar. Först har jag min valack Funi som snart blir 4 år. Han är en Islandshäst som just nu är iväg på inridning.
En valack som heter Frami han är 15år, och honom har jag haft i snart två veckor tror jag. Min bästa plutt.
Hugo en Halvblodsvalack också snart på 4år. Världens bästa helt klart! Men han ska säljas...
En minishettis hingst som snart är 2år. Också världens bästa för att vara hingst och allt. Men han ska även säljas..
Har också en foderhäst vid namn Fala hon är islandshäst också. Hon är 7år.  Just nu har hon kommit in i någon surperiod, så tänkte få min syster att skritta henne mest bara tills hon är bättre.

Hugo!


Ja det var mina djur, och som ni märker så har jag många nu och har haft dubbelt så många mer.


Föresten 1 DAG KVAR!!!!! :D
PUSS

Dag 07 – Min bästa vän

Förtillfället så har jag nog ingen riktig  bästa vän, men har många näära vänner. Och tycker det viktigaste är att jag trivs med det och det gör jag verkligen.

Men jag kan ju säga vilka mina förra bästa vänner är?!

Började när jag gick i på lågstadiet, där var jag bästis med Erika och Carro.





Efter det vart jag bästavän med Ellinor. Alltså dom minnena jag har men den tjejen är heeeelt sjukt! <3
Mathilda var vi mycket med då också, och är också en bästis som jag hade. Men vi har alltid stått varanadra sjukt nära.



När jag började 8an så vart jag bästis med Carro igen, och dom tiderna går inte heller att beskriva, hade så sjukt kul verkligen. Där vare liksom första fyllan och allt sånt där!



Sommarlovet mellan åttan och nian, så började jag umgås med Petra vilket resulterade i en ny bästavän och vi hade också helt sjukt roligt tillsammans, och jag har gjort mycket med dig som jag inte trodde att vi äns skulle få osv. <3



När jag började gymnasiet så träffade jag en helt underbar tjej, alltid glad och skrattade hela tiden som blev min bästavän, och haft sjukt kul med henne. Trots allt hon som gjort att jag ändå ville gå gymnasiet.

Och det är ju Anna som ni ser!  <3



Jag är inte bästavän med någon utav dom nu. Men alla vi är riktigt bra vänner fortfarande och man kan istort sätt säga allt till dom. Finns många andra här som jag skulle vilja ta upp, men ni vet vilka ni är! Mina vänner är verkligen bäst tycker jag! <3


Dag 06 – Min dag

Ni sitter jag och kollar på Spirit. Älskar helt klart den filmen! Snart ska jag gå ner till stallet och fota lite när jag rider, hoppas bilderna blir bra.

Det kommer en och kollar på Hugo runt 13-13.30 eller nått sånt. Sen blir det att fixa i stallet och hem och sova sen. Haha rolig dag ;)


PUSS


Eftersom det här är min sista helg som 17...

Så har jag bara suttit hemma hela helgen, vilket har varit riktigt skönt. För när jag väl fyllt 18 så kommer det väl inte bli direkt många lugna helger, haha!

Kollade nyss klart på One tree hill avsnittet, OMG! Värsta jag varit med om.. började nästan gråta till och med, då är det helt otroligt. Fyfan, kommer aldrig klara av att titta på det igen. Nu väntar jag bara på att nästa kommer ut så jag kan ladda hem den.

Nu ska jag väl ta och sova, kommer en till tjej och kollar på Hugo imorgon hon är från Sundsvall om jag inte minns fel.

Var en tjej idag också, jätte trevlig var hon. Och verkade helt perfekt för Hugo! Kan inte annat än att hålla tummarna för att hon vill ha honom.
Sen får vi se vad det är för någon som kommer imorgon och tittar.

Tänkte även ta lite bilder på hästarna när jag rider dom imorgon, hoppas mamma är bättre på att ta kort då än vad hon brukar ;)


GODNATT!


Dag 05 – Vad är kärlek?

Är inte så duktig på att beskriva grejer. Men kärlek för mig är inte bara mellan en man och en kvinna. Kärlek är mellan vänner,familj,människor,djur,barn.. ja allt kan man nästan säga.

Jag har ganska svårt att bli kär i personer, nu för tiden! Inte när jag var liten för då insåg jag nog inte riktig vad kär var.

Men största kärleken är till min djur helt klart, jag ÄLSKAR verkligen djur. Och skulle aldrig kunna leva utan dom.. det är liksom jag på nått sätt!

Finns inget mer att skriva än det här.

PUSS

Bästa Fiona!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Jag går på diet just nu, eller äter nutrillet för hinner inte äta speciellt ofta. Så då går det snabbast med det.
Men i skolan äter jag och oftast någonting på kvällen om jag inte är i skolan.
Ska jag äta med släkt osv så äter jag sallad, då jag själv mår mycket bättre av det än att trycka i mig snabbmat eller nått sånt.

Så idag har jag ätit nutrillet och skollunchen. Ikväll får jag se om jag äter nått eftersom det är fredag ;)

PUSS


Sista fredagen som 17!

Fyfan vad jag längtar nu.. inte många dagar kvar :D

Idag har jag varit duktig och varit i skolan, men är ju alltid bara massa skit, så orkar fan inte. Men bara ett halvår kvar som tur är.

Ikväll ska jag till Petraslokal som är färdig, ska bli jätte kul o få se hur allt ser ut.

Nej ska duscha och sånt nu.

PUSS

Dag 03 – Mina föräldrar

Vi börjar med min Mamma tycker jag. Hennes namn är Maria Selinus. Världens bästa mamma helt klart. Hon är född 1971 så alltså 39 år gammal.
Det är henne jag bor hos, så vi bor ute på landet.

Min pappa heter Stig Niva och är född 1970 alltså 40 år gammal. Han är också världens bästa pappa, fast än att vi kanske inte alltid hållit samms och osv.

Dom gjorde slut när jag gick i trean därför jag flyttade med mamma till hällby.

Min pappa träffar jag när jag känner för det. Har mest blivit att vi drar ut och äter tillsammas och vid högtider oså. Men det tycker jag är alldeles lagom för annars vörjar man bara bråka.

Min mamma är singel om jag tror rätt, och min pappa har träffat en ny jätte trevlig tjej. Första gången pappa har riktigt bra smak ;) haha! eller förutom när han var med mamma då!

Pappa och jag för några år sedan.


Eftersom jag är så dålig på att ta kort och mamma ofta inte är med på bild så är det här den enda jag har.



Dag 02 – Min kärlek

Hm, vet inte riktig vad jag ska skriva här. Då jag inte är kär just nu eller inte varit på några år, har inte riktigt tid för sånt i mitt liv i dagsläget.

Men jag har varit kär några gånger ;)

När jag var liten så hade jag basilskräck, och jag var hemsk! Så min första kille hade jag när jag gick i sjuan.
Hans namn var David, en mycket söt liten sak. Och jag var väl kär i honom antar jag eftersom vi blev tillsammans osv. Men det förhållandet höll inte särskilt länge, någon månad.

Jag började umgås med en kille under ett tag som heter Robin, och han var helt olik det jag brukar tycka om men som sagt så gjorde jag det. Men var inte något seriöst egentligen. Men vi var tillsammans ungefär ett halvår och jag gick då i åttan.

Sen kommer vi till nian då jag faktist kan säga att det är den ända killen jag nästan varit riktigt kär i och det var Tony. Vi träffades några gånger när jag gick i åttan. Fyllde samma dag och allt bara kändes perfekt. Blev tillsammans sen när jag började i nian, och jag var grymt kär i honom. Det höll i 3 månader, för han skulle flytta till finland. På våran 3 månaders dag.

Blev nästan direkt efter Tony  tillsammans med en kille som heter Patrik, också en konstig lite prick. Men väldigt gullig och han visste ute man skulle göra för att någon skulle tycka om honom. Men tror mest jag var tillsammans med honom för att komma över Tony. Vilket gick till slut. Men vårat förhållande varade också i en månad ungefär.
Efter det har jag väl inte direkt varit kär i någon så, och det är jag glad för. För jag går ju som sagt i gymnasiet nu och är jäckligt mycket plugg.







Dag 01 – Om mig

Som dom flesta vet som läser min blogg, så heter jag Alexandra Selinus. Jag föddes på västerås BB har jag för mig, den 15 december 1992, klockan 22.11 om jag ska vara exakt.

Började på dagis i Tumbo, där fröknarna sa att jag skulle få problem och aldrig klara av att gå i skolan pga att jag var för blyg.
Men nejdå, jag började på Telgelviken F-1 viken, och det är den bästa klass jag någonsin gått i. Vi gick varannat år med yngre och varannat med äldre. Eftersom vi var två klasser i en, så alltså F-1,2-3,4-5,6-7 och 8-9.

Ibörjan av min skolgång så tyckte jag det var super kul, men var fortfarande vääääldigt blyg och vågade aldrig stå inför klassen och prata. Umgicks då väldigt mycket med Caroline och Erika! Mina då såkallade bästisar.

När jag gick i trean så flyttade vi till Hällby, och skulle då inte få gå kvar på skolan. Men efter mycket om och men, så fick jag tillslut fortsätta.

Allt fortsatte som tidigare sen, men kan säga att i 7an, så började jag umgås med några pluggisar ;) och inte förens då började jag redovisa inför klassen. Andvända bh och sminka mig. Innan var jag väl ganska så nördig av mig.

8an och 9an var jag nog världens värsta barn, jätte jobbig.

Idag går jag på realgymnasiet, gått där sen 1an, men slutat och börjat på andra skolor. Som ni ser så avslutades allt på real i alla fall.

Där har jag varit med om allt kan man i stort sätt säga, ingen skola jag hade velat gått på, men blir bättre och bättre.

Nu vet ni lite om mig och blir tvungna att vänta på nästa ;)

PUSS


Jag! bild tagen i lördags..


Tänkte också göra ett sånt här test, för finns mycket saker ni inte vet om mig!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Mina djur
Dag 09 – Det här klarar jag mig inte utan
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Tio saker ni inte visste om mig
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min musiksmak
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Detta vill jag göra innan jag dör

tisdag!

Oooh, nu är det bara 8 dagar tills jag blir 18. Fyfan vad jag längtat. Ska snart börja köra bilen i trafiken också ;) HÅLL ER INNE och jag lovar det kommer gå åt helvete. HAHA!

Idag ska jag ner till stallet ikväll hovslagaren kommer och ska slå på en tappsko på Fala, tur att han kommer så snabbt.

Nej måste sova lite nu, är skapligt trött och om jag ska orka åka till ridskolan imorgon så kan det vara ganska så bra om jag sover lite nu!

Så vi hörs puss

juste tänkte bara säga att Fiona har börjat löpt, så snart ska hon paras så det blir bäbisar i vår! Hihi

ISAK ÄR HEMMA!!!!!

Ooh, gud vad oroliga vi var igår, sen ringer polisen imorse och säger att han var där. Men grejen var det att han kom dit vid tre igår?!?! Och dom hade inte ringt fast än att vi anmält honom.. Dagens poliser alltså!

Idag var jag iaf i skolan, skulle göra nått i photoshop, och inte fan har jag det på min dator... funderar på att hoppa av kursen snart för kan ju aldrig göra nått!!!!

Åkte sen hem med Erika till mig, vi tog en tur ut i skogen, mycket mysigt men lite småkallt.

Nu ska jag baka äppelpaj, och sen ska jag titta tv!

PUSS


:'(

Nu har Isak varit borta i 12 timmar, eller aa 22.40! ooh, tänk om det har hänt någonting. Är så orolig över honom!

Min syster och jag hade iaf en jätte mysig tur ut i skogen, men kan säga att jag aldrig mer tänker rida islandshäst med hoppsadel, ajaj.. min rumpa!

Aja, nu ska jag sova.. så jag kommer upp till skolan imorgon.

PUSS

OM NÅGON SER....

MIN LILLA VIT SVARTA HUND SÅ ÄR DET ISAK SOM ÄR UTE OCH JAGAR RÅDDJUR ELLER HUR DET STAVAS, DUMMA HUND!



Lördagkvällen var spännande...

Måste säga att jag hade faktist riktigt kul igår, trodde inte jag skulle ha det. Men med alkohol i mängder så blir det kul.

Och var ganska så jätte full, men aja skit samma. Mår som jag förtjänar idag iaf.

Ska åka och hämta min älskade lilla syster som är så snäll och vill ut och rida med mig. Verkligen jätte tack! Hihi!

PUSS

Lördag morgon..

Sitter just nu och kollar på Disney dags ;) haha! Bumby björnarna. Awesome!

Ska gå ner till stallet om några timmar. Hade översvämmning där igår, en ledning hade gått sönder för vädret är så konstigt, så det måste vi fixa idag.

Blir nog även fest ikväll, var sjukt sugen på att festa igår. Men inte riktigt lika idag, men det kanske kommer hihi!


PUSS

Fredag..

Idaag har jag varit ute och ridit både Fala och Frami. Jätte skönt väder att rida i, och sen gick båda jätte bra.
Såg desutom 3 ÄLGAR! Höll på att döö! :( Galopperade hela vägen hem igen ;)

Har precis lagat tacos så mamma och jag har ätit litegrann. Ikväll blir det att sitta hemma och tråka, är antagligen 3 stycken olika personer som kommer och kollar på Hugo i helgen. Så hoppas det går bra.

Imorgon kväll kanske det blir fest, men får se lite beroende på  Hihi!


PUSS

Fionis <3

Tordag..

Ooh, vill bara att det ska bli lov snart. MITT SISTA JULLOV! Fyfan vad sköööönt!

Varit ute och ridit Frami idag, oooh han gick super!  Älskar mina små bushästar alltså. Skulle kunna rida hela dagarna.


Nej tänker inte skriva speciellt mycket mer nu.

PUSS

RSS 2.0