I HATE IT!

Som vanligt så lyssnar hon aldrig på vad jag säger, och kommer aldrig göra!
Funderar snart på att flytta.. orkar serigöst inte mer nu, och skolan kan gå och dö!!!!!!!!!!!!!1

Ikea idag..

Så skönt att få handla lite grejer, blev mesta dels ljus. Men det behövs här ute på landet ;)

Köpte även en ny hylla och tvbänk, tycker faktist att jag har världens bästa smak! haha!

tänkte ta lite bilder på det sen när vi fått mer ordning här :D

PUSS

Precis duschat! Såååå skönt..

Sov fram till tio i morse. Gud så skönt, brukar vakna vid 7-9 annars.. helt sjukt!
Gick ner till stallet någon timme senare, red ut med Fia. Blev att rida Loffe idag, för jag orkade inte hålla på att jaga Alda. Ja, hon har börjat spring iväg, vet inte riktigt varför. Men tänker inte jaga henne nu när det är så jävla mycket snö.

Nu har jag precis duschat, och väntar på att håret ska torka, så jag kan fixa mig för att åka till Västerås ;)

PUSS


..

Igår så kom Carro hem till mig. Vi gjorde ingenting alls. Men imorse så gick vi och fixade i stallet och sen red vi lite senare. Mys! Men kallt som fan.

Nu ska jag inte göra någonting, får se om jag bara är själv hemma ikväll, fryser och är trött!

PUSS


Herregud vilken helg!

Asso fattar inte att det kan vara så sjukt jävla mycket snööö!
Liksom när jag vaknade så gick mamma till stallet, men hon kom inte in för snön var typ 1,5 meter hög. Så jag gick sen ner och skottade mig fram lite. Kom till slut in, då tog jag ut hästarna och fixade allt.

Sen kom inte plogbilen förens vid tio tror jag. Så mamma och jag kunde ju inte åka någonstans, vi hade planerat att åka till soptippen, men gick ju inte. Kanske lika bra det för mamma har ont i ryggen.

Nu ska vi snart åka till gamla lägenheten och fixa lite där. Skönt!

PUSS

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova lite tänkte jag.

Har ikväll försökt att fixa boxern till tvn och funkade först inte.. vart så sur. Liksom ingen melodifestivalen? Men sen kom mamma på att man kanske ska sätta antenen eller hur det stavas i boxern och inte tvn.. haha ibland är vi lite blonda asso ;)

Var i stallet och gav hästarna mat också, alla stod och sov. Så söta!
Men när vi skulle gå där i från så släpper jag ner Fionis på marken, men hon står kvar FASTÄN att vi börjar gå, så hon står och skriker. HON ÄR KNÄPP!
Och när vi kommer hem så ska hon upp för trappan, men fattar inte att det är smalt längst in, så hon ramlar ner från halva trappen och snurrar ner på rygg och mage på varanat steg. Tyckte sååååå synd om henne. Tur att hon inte dog!!!!!

Gonatt nu <3

Såå, äntligen säger jag bara.

Nu har vi i stort sätt flyttat allt, lite små saker kvar bara. Jag håller på att packa upp för fullt, men behöver köpa lite nya saker sen, så jag har någonstans att ställa allt ;)

När dom skulle köra iväg med lastbilen så satt först den fast, men gick loss fort. Men sen när mamma och Jocke skulle åka så fasnade dom också, kom loss efter mycket puttande och grävande. Usch på det här vädret säger jag bara.

Mamma kommer nog snart med en pizza till mig, sen ska jag fixa tvn och efter det ut och ge hästarna nattmaten ;D


PUSS

Svar:

Caroline om Idag flyttar vi helt!:
shiiiit, vad skumt det kommer kännas när du kommer bo så långt bort :O haha! Men skönt att du får nära till hästarna iaf :)

Måste ses snart <3



Svar: Haha, ja kommer ju bo långt från dig ju :o MÅSTE ses SNART, dör utan att få träffa dig ju :(<3

Idag flyttar vi helt!

Så från och med ikväll är jag typ bonde? Haha, nej men typ!
Ska iaf köra alla saker idag, så lär inte skriva någe mer idag. Men vi hörs så fort jag har tid! PUSS

Blev en bild på mina älsklingar också!


Kommer även mer bilder sen när vi flyttat klart..

Har råkat packa ner usb grejen som jag för över bilderna med från mobilen, så får bli mer sen! :D:D


Kommer inte skriva så mycket nu på ett tag..

håller ju på att flytta så hinner inte sitta vid datorn så mycket. Men börjar om några veckor igen!

PUSS

Hemma, men ska snart sova!

Ooh, gud vilken dag det varit.
Började med att vi åkte till stallet vid halv sju, så matade alla. Sen åkte mamma iväg och hämtade transporten vi fick hyra. Så lastade på hästarna, och allt flöt på skit bra.
När vi kommer bort till Emma så ska vi ställa in dom i boxar, och då är min häst knäpp så hon får för sig att kliva upp i ett "fönster".. haha så trög!

Red första lektionen och tyckte att allt gick bra. Super bra rättare sagt. Satt och tittade på när alla andra red och alla hade fina hästar oså. Fick mat sen som var as god.
Red andra lektionen och det gick ännu bättre. Älskar min häst verkligen. Så knäpp, men såå Alda liksom :D
Fia var också super duktig, och Vilma gick så bra!  

Aah, finns inte så mycket mer att säga, tack för en superduper kurs!

När vi skulle åka där i från, så kommer vi upp för alla branta backar, sen när det kommer en lite segare backe, så fastnar vi, så mamma ska backa och då glider bara transporten ner mot diket. Så vi fick trampa ner all snö bakom den, sen lasta ur hästarna. Jag gick iväg med Alda och Vilma för tycker sånt där är så obehagligt. Men kom massa med folk och hjälpte oss, så kom loss och tog en annan väg tillbaka! Tur att det finns så snälla folk!

Nej, nu ska jag gå och sova. Är super trött och börjar få träningsverk! Haha. Puss


Bild på Loftur




Äntligen hemma..

Ska börja berätta hela dagen.
Började med att mamma och jag skulle gå ut och få på transporten. Fick på den men då fastnade vi med bilen, så kopplade loss den igen. Körde fram med bilen. Och bestämde sen att vi skulle försöka en gång till. Så provade, men då fastnade bilen istället, så satt helt fast. Fia fick prova att köra ut den. Det gick först inte.  Mamma och jag puttade som fan, så tillslut gick det loss. Äntligen.
Bestämde oss då för att åka och hyra en transport, men fanns ingen på statoil. Hmm, ringde Madde och så klart fick vi låna den.

Var en timme sena. Men kom iväg iaf, var ganska svårt att hitta, låg långt ut på landet. När vi kom fram så var han mycket finare än vad jag trodde. Han såg typ ut att vara 12 kanske, jätte fin var han. Och tror han kommer passa mamma och Jojo perfekt.  Tog med honom direkt sen.

När vi kom hem igen så hade gulliga lilla Malin fixat allt i stallet, super tack verkligen! Så ställde bara in dom för att åka hem.

Kom hem vid halv nio, och är helt slut. Rida kurs imorgon för Emma. Ska bli skit kul, så gäller att gå och sova tidigt.

PUss

Ska strax iväg..

Till Stockholm, eller Rimbo. Ska och kolla på häst, tycker vi om den så ska vi ta med den hem på engång. Men det vet man ju inte än hur det blir.

Ska nu först byta om, sen äta frukost. Måste sen efter det ut och hjälpa mamma med att skotta fram transporten och städa bilen så vi får plats och så ;)

Nej, måste skynda mig lite nu. PUss


Oooh, börjar redan bli trött?

Verkligen inte okej på en fredag!

Har som sagt varit och hämtat Blida idag, gick super bra. Malin vart så glad att få hem henne igen! Sen drog jag,Fia och Malin ut och red en sväng. Gick bra tycker jag!

Åkte sen och hyrde tre filmer. Har sätt två av dom än sålänge. Men tänker kolla på en imorgon när jag vaknar..
Åt pizza också.. Usch vad jag har tröttnat på sån mat. Ska ju börjar träna när vi flyttat. Eftersom jag inte kommer ha så mycket mer att göra än att rida oså där ute.

PUss

Ska och hämta Blida nu

Malins häst har varit hemma hos Erika och dom, så nu ska Malin hämta hem henne. Så dom ska plocka upp mig strax.. jätte strax..
Ska till stallet och rida sen.. Hörs efter det. PUSS


Hemma igen..

Har nu varit hos frisören, satt där från halv nio till tjugio i ett. Hm.. snacka om ont i stjärten! Men iaf så skulle jag färga det lite ljusare, med blonda slingor. Men har avblekt det och färgat en ljusbrun färg ungeför men är inte klart en, har en röd och svart slinga kvar uppe på huvudet. Men det kommer få vara så för tänker inte slita mer på det.. Sen ska jag tillbaka till frisören på torsdag och klippa det, för det han vi inte med.

Var sen i skolan och lämnade in lite saker. Men redovisade inte Engelskan för Anna var inte där, så blir på måndag istället.

Nu, eller om en timme, så ska jag iväg till Aldis&Funifjuni!

PUSS




Nu smäller det..

Låter ungefär som att jag ska göra värsta grejen, men det är det ju egentligen inte. Ska ju bara klippa och färga mitt hår! Haha.
Är upp redan nu för att jag ska till farmor och lämna Fiona först tänke jag, så slipper hon bli hemma hela dagen. Har även saknat lilla farmor lite!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, oooh en så härlig blandning av min musik asso!

Aja, håret får ni väl se ikväll antar jag. Nu måste jag sminka mig, pussipussiss!

Imorgon smäller det ;D

Vet inte riktigt vilken färg jag kommer med från frisören imorgon. Eller ska klippa mig på Eskil, med dom som håller på att utbilda sig, tycker det är mycket roligare när dom chansar lite hit och dit. Och alla resultat har blivit bra än sålänge.

Men vad jag vill ha får ni som sagt inte reda på förens imorgon ;)

Har ridit Alda idag. Oooh, vad jag älskar min häst(ar)! Hon är så jävla bäst, liksom visst hon kanske inte alltid går speciellt fint, men hon är ändå bäst. Passar så otroligt bra ihop, tycker jag!
Tränade idag på att samla galoppen, och OMG (sorry) hon kan gå i såååå kort galopp så jag blir helt galen.

Mer idag så har jag pluggat till engelska redovisningen jag har imorgon.  Usch säger jag bara, hatar för det första engelska, sen ska jag stå och prata inför andra.. hm :/

Pusspuss nu ska jag sova!




Haha,

Jag är sämst på det här med att byta bloggar oså. Så jag stannar kvar iaf. Och hoppas nu på att man ska kunna uppdatera som man vill?!

Idag ska jag åka till stallet vid två, pappa ska skjutsa mig. Han ville se mina hästar oså. Sen ska jag bara hem och plugga. Engelska suger... bara så ni vet ;)

Puss

SKA BYTA BLOGG!

JAg blir galen, varje gång jag skriver ett inlägg så får jag sitta och skriva om det för det blir något fel.

-

Känner mig lite bättre idag. Mamma har pratat med hon som har Varenne och hon sa att hon inte ville sälja honom, men att hon kanske ska opereras och massor.

Nu ska jag iväg och rida lilla Aldapalda.

Ha det bäst, puss på er!

Varenne


Varenne nu :'(


När jag hade honom :/


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm



I miss you!

Varenne :'(

Jävla helvetes skit!
Satt och kolla på hästar, för ska ju köpa en gammal häst. Då trycker jag upp en annan annons där det står "Fin Arab för distans/galopp eller hoppning"
Läste den och tänkte att den hade samma pappa som Varenne hade. Och tyckte det var super kul. När jag väl läser igenom hela annonsen ser jag att det är samma person som köpte min häst.
Precis då, stannar allt. Och jag tänker efter allt stämmer, det är Varenne.

http://www.blocket.se/stockholm/Fin_Arab_for_distans_galopp_eller_hoppning_25796636.htm?ca=12&w=3

Klarar inte av mer, vill köpa tillbaka honom. Men är för dyr, och vet att jag inte har tiden. Men vill inte att han får åka runt :'(

Kommer nog ta bort min blogg..

men får se, tycker inte det är värt att sitta och skriva mer!

Puss love you!


CPCPCPCPCP!

Hatart!

Godmorgon ;D

Inte så många upp än va?!
Skulle inte jag varit om jag inte ska iväg på kurs. Ska till gamla eidfaxibanan (för hästar) där håller en tjej kurs om hur man utbildar hästar och sånt. Så ska bli kul, men jävligt kallt. Börjar 10.00-15.00. Så kommer vara ihjäl frusen när jag kommer hem.

Aja, sitter och lyssnar på min Salem Al Fakir. PUSS

I'm in love!!!!!!

Oooooooh serigöst. Är det bara jag som tycker att Salem al fakir är så jävla bra????!!! Liksom dööör! Min nya kärlek!



Skönt att det var han och Ola som gick vidare, äntligen två som jag gillar ;) PUSS PÅ DOM!

Plugg på en lördag.. kul?.. verkligen inte.

Som sagt så sitter jag och pluggar. Är det tråkigaste jag vet,  tur att mamma hjälper mig. Är liksom om medeltiden och sånt. Fattar noooll?!

Skulle lagt upp bild på den nya datorn, men kommer inte ihåg vad den heter så. Haha!

Nej nu ska jag gå och kolla tv. Melodifestivalen ju.

PUSS


Godmorgon!

Mår lite bättre idag iaf.

Igår var jag och köpte en ny dator. Eftersom jag bestämmt att jag ska försöka med skolan nu, så behöver jag en dator jag kan andvända. Den här datorn som jag sitter vid nu är cp, eller aah massa virus på. Hatar det!

Har även bestämmt mig för att inte ta Ari och jobba med, kommer inte hinna nu. Ska verkligen fixa skolan.
Ska inte heller köpa Gramur. Tänker att det är bättre att ha en äldre häst så mamma och min syster kan rida om dom vill.
Vill inte bara köpa saker till mig nu!

Idag ska jag till stallet bara, sen ikväll är det ju melodifestivalen. Ooh, längtar till att få se mååååns, mmmh!

aja Puss


Inget bloggande idag..

Behöver få tänka för mig själv idag.

Vi hörs imorgon. Love you


Som vanligt!!!

Går möten och sånt aldrig bra för mig. Liksom visst gick väl inte dåligt, men när jag pratar är det som att dom inte lyssnar. Liksom som att jag aldrig har rätt. Och ja, jag kan plugga bara jag vill. Men jag hoppar häldre av skolan än att ha det så här. Mamma och jag bråkar i stort sätt varje dag pga skolan. Och jag orkar verkligen inte mer.


HA det super bra. PUSS


Godnatt!

Måste sova nu, och datorn dör.

Men vi hörs imorgon efter mötet! Sovgott<3

Vart visst ett till inlägg ;)



SÅ SNYGG!

Eller egentligen ser han ju ut som vem som helst. MEN hans klädstil är så jävla muuuums!

Ikväll blir det inte så mycket skrivet.

Har massor att göra idag, eller rättare sagt ikväll. Har ju möte i skolan imorgon, och ska fixa ihop alla saker som jag gjort när jag varit hemma. Det är för att dom ska kunna se att jag faktist pluggar hemma. Och pluggar mycket bättre hemma än i skolan. För i skolan så har vi bara massa genom gångar och tråkigt skit. :/

Men hoppas mötet går bra imorgon, annars tänker jag sluta skolan helt. Då jag inte tänker pressa mig själv för hårt när det gäller pluggandet. Och jag vet att många andra tänker att man ska klara av att plugga och att jag måste sätta det först. Men på våran skola så har vi SÅÅÅ otroligt mycket att göra varje vecka, så tillslut orkar man inte. Till och med dom som är "duktiga" i skolan, tycker det är svårt. Hur fan ska då jag lyckas som aldrig varit speciellt duktig när det gäller skolan.

Aja, vi hörs imorgon babies ;) Puss

Har inte orkat blogga på förmiddagen.

Men nu är jag tillbaka ;)

Var i morse ute och gick lite med Isak. Släppte han lös så han fick springa lite. Funderar på att gå ut med honom igen, men orkar inte just nu.

Sen kollade jag lite på tv. Var ju Våra bästa år, man lär sig att titta på det när man alltid är hemma.
Läste sen ut boken, ångrar verkligen inte att jag läste den. LÄS DEN!

Ska snart till stallet, eller aa, om en timme. Rida Alda idag, ska försöka jobba lite mer på tölten, men är inte super lätt när hon inte vill gå tillbaka utan springa så fort hon kan. Men det ska tränas idag!

Hörs mer när jag kommer hem. PUSSISS


Ikväll, vad händer ikväll?!

Hm, kan man undra. Ingenting speciellt för mig iaf, ska kolla andra avenyn. Sen ska jag väl gå och sova.

Imorgon på dagen tänkte jag lägga mig och läsa ut boken, så jag kan lämna den till Anna på fredag. Boken är skit bra, och rekomenderar den starkt. Visst den är väl inte super kort, men när man börjat läst är man helt fast. SÅ JÄVLA BRA!



Tycker ni borde läsa den om ni inte redan gjort det! Handlar om en tjej som börjat knarka, fast hon egentligen mått bra hela sitt liv. Hon hamnade med fel vänner så det blev att hon testade och tillslut vart beroende.
Sen handlar den om hur hon tar sig ur det.

Är super bra och aah har redan sagt allt, helt enkelt bäst!

Alltid!!!!

Blir inte att klippa mig imorgon, då frisören blivit sjuk! Händer alltid mig, serigöst. Ingenting blir som jag planerar. HATAR DET!!!! Funderar snart på att färga håret själv.
Blir nästa torsdag istället som jag får klippa mig. Sug!

Tänker inte visa mig ute förens jag fått mitt nya hår!


PUSS

Börjar bli lite nervös..

Imorgon ska jag till frisören och färga mitt hår. Har köpt hårförlägning för kommer bli så slitet, för ska färga det ljusare. Och sen klippa bort allt slitet. Är ju rödhårig/svart så kommer nog bli jäääävligt slitet innan jag får den färg jag vill ha.
Vad det blir för färg får ni se senare!

Kanske brunt,slingor,orange, blont eller guldblond? kan man undra va? ;)





Puss ;d

tjaow ;D

Idag skulle ju Ari ha kommit, men pga vädret så kunde dom inte åka. Och förstår verkligen det när det är snöstorm typ. :(

Vill att det ska bli vår nu,nu,nu!!!!


Måste fylla på mitt comviq idag också, så kan inte svara på sms förens vid fem typ. Skit surt! Men får stå ut. Tänker ju inte direkt gå till coop.

Aja, PUSS


Paradise Hotel strax

Ooh, så jävla bra. Finalen idag, synd att jag redan vet vem som vinner :/


Aja, hinner inte skriva så mycket mer. Var i stallet tidigare. Har sen kollat film med mamma. Blev Wallander-dödsängeln och sen Sommaren med Göran. Båda var super bra!

Godnatt!

En dag kvar!

Imorgon kommer ju Ari, han som jag ska hålla på att jobba lite med. Då ägaren inte kan rida in honom pga skada.
Ska bli super kul att hålla på med en unghäst. Många kommer säkert tro att jag inte kommer hinna, men har hur mycket tid som helst till alla djur. Dom går före ALLT!

Har börjat packa massor hemma, så är istort sätt kaos här. Nej, men nästan ;)

Hörs sen! Puss

Godmorgon ;)

Haha, vaknade ganska sent idag av att Fia ringde och väckte mig... jävla Fia! Nej skoja bara, bästa FIIIIA!

Skrev ett inlägg på http://eidfaxiungdom.blogg.se/ kika in och kolla vetja. Vet inte riktigt vad man ska skriva där, men någon måste ju komma igång någon gång.

Nej, nu ska jag läsa lite i min bok.

PUSS




13 snart 30

Sitter och kollar på det på tv just nu. Älskar den filmen.

Var i stallet skulle ju longera Alda, men blev Funi istället. Gick super bra!

Nej, nu ska jag kolla filmen för sen börjar ju PH ;)

 

Godnatt!


Stallet nu..

Dom som kom och kollade på stallet igår ska komma och titta idag igen, eller bara en av dom. För att visa hennes dotter oså.

Hörs när jag kommer hem!


Fionis<3


Paradise hotel ikväll!!!

Bästa på hela veckan...Hoppas det händer något riktigt kul!


Godmorgon!

Igår var det två stycken och kollade på stallplats. Dom ska antagligen flytta till oss. Super trevliga var dom iaf.

Idag händer det inte så mycket, ska till stallet när mamma slutat. Fixa lite där, fundrar på att longera Alda idag igen, ska försöka göra det så mycket som möjligt så hon får lite muskler i nacken.

Nu ska jag kolla top model. PUSS

Slänger in en bild på mina två bäbisar!


RSS 2.0