Mysiga ridturer idag.

Skulle gått ner till stallet vid typ sju idag. Men vaknade inte förens halv nio? Mamma skulle ringt och väckt mig men det hade hon inte.. Hm! Så ringde henne och frågade varför hon inte ringt. Och då sa hon att det var -17 ute.. Burr.. Så gick ner till stallet vid tio över nio istället när det blivit lite sol och sådär.

Tog först en tur på Fala, gick super duper bra. Töltade inte så jätte mycket idag, så vi tränade på traven istället. Vilket gick super.

Tänkte sen ta mig en provtur på Frami, och slänger på honom sadeln, då är sadelgjorden förstor. Men tog en fårskinnspadd under så det vart precis så det passade.
OOh, fyfan vilken underbar häst! Världens bästa Frami helt klart.

Efter det skulle jag skruvat av brodden för att släppa ihop dom, men fick fan inte loss dom! Fan, så fick släppa ihop dom iaf, och det gick bra. Fala var lite sur över att han kom och skulle bestämma. Men men ;)

Idag ska jag till någon häst affär, får se om det blir här i stan, värsterås eller flen. Måste köpa varma vintertäcken till mina små pluttisar. Eftersom jag inte har ett ända täcke som är i Framis storlek, 115cm! Liten häst va ;)


Men men, nu ska jag se lite på tv. PUSS


Måndag

Var först en riktigt seg vanlig måndag, förutom att vi hade studiedag! Riktigt skönt att bara vara hemma.

Ringde mamma som sa att min nya stjärna kom idag! Oooh är så glad. Blir en provtur imorgon. Och ska försöka fota när jag rider i helgen eller nått.

Vi var över hos min morbror som fyllde 19år idag. Grattis till honom!

Nu är jag hemma och ska snart sova för ska upp klockan 7 och har skapligt ont i huvudet.


PUSS FRÅN MIG/ Alexandra

Hemma hos pappa...

Ligger här i sängen hos Farmor/pappa. Ja, pappa bor hos farmor ett tag, varit lite strul. Men farmor åkte iväg igår och är borta två veckor.. lilla farmor då! :(

Idag har jag varit ute och ridit Fala, gick super. Blev en längre tur till Hällberga. Mest i skritt då jag inte mådde så bra igår.

Ligger bara och väntar på att tiden ska gå fortare, ska iväg till globen imorgon så vill bara att det ska bli en ny daaaag! hihi. Har en hel del jag ska handla.. aj aj Alexandra!

Jag hoppas det blir kul imorgon :D

Hihi pUSSS

Börjar blogg här igen ;)

Ska ändra om headern och lite sånt där sen. Men gör det när jag har tid, och har några nya coola bilder på hästarna oså.

Tänker bara skriva ibland, när jag har tid. Så förvänta inte er så mycket.

Idag åker Funi på inridning. Skööönt! Ska bli jätte kul att se hur min lilla häst sköter sig.. ;)
Ska nu ut och rida, och sen tänkte jag släppa ihop Hugo och Fala för annars får Fala stå själv, och det vill jag verkligen inte att hon gör. Men vi får se hur det går, eftersom Hugo är lite hingstig, men någon gång måste vi ju prova och se hur han är!

Jag måååste också säga att jag är kär. Och då menar jag verkligen KÄÄR! Tror nästan aldrig jag varit det förut, möjligtvis någon gång, men shit alltså, Hihih!

Nej nu ska jag ner till stallet och pyssla lite.

PUSSSSSSS

RSS 2.0