Åkte till stan direkt när jag vaknade idag..

Vaknade vid 9.20 och åkte 9.50 typ, hann upp sminka mig fort och slängde på mig kläder i stort sätt. Anna skulle till vårdcentralen så följde med henne eftersom hon var snäll och följde med mig igår.
Som tur var så vare inge fel på henne! :D

Gick runt på stan ett tag sen, och vi var och åt på nått kina grejs, mycket gott!

Åkte hem sen och vi försökte komma på vad en låt hette och till slut eller efter ett antal timmar så ;)

Ikväll händer ingenting, absolut ingenting! Typ dom flesta ska ju ut ikväll, och ibland hatar jag att bara vara 17. Men snart bara två månader kvar ju!

Snygg Anna med min lilla cooling!


Min lilla coola Fiona!


Så snygg bild..not! Nästan osminkad och med super svullen tunga!



PUSS PÅ ER!

Mycket gjort idag..

Gick en bit in till stan, kanske vart 5 km. Riktigt skönt var det! Skulle sen till doktorn, så gick dit. Och var inget fel på mig. Var typ muskelvärk eller nått.. Tror inte riktigt på det om jag ska vara ärlig. Men äter iaf värktabletter nu och hoppas att jag kan sova inatt ialla fall!

Gick sen och piercade tungan, ;) äntligen! Trodde inte jag skulle våga, men var bara att jag behövde ta tag i det så fixade ja det ;) Tredje gången gillt?!

Var sen ute och red Hugo och Anna red Fala. Gick bra tycker jag, bara det att Hugo är hård i munnen som fan, men kan ju vara för att jag inte ridit honom på ett tag. Så hoppas det blir bättre.

Nej snart ska jag väl gå och lägga mig så jag kommer upp ganska tidigt!

PUSS


Usch vad jag inte mår bra!!!!

Jag hatar verkligen att gnälla och klaga. Men just idag är det så sjukt jävla jätte jobbigt, bara för min jävla mage!
Knappt sovit, och vaknade vid fyra av att det krampade i magen hela tiden nästan. Usch vad ont det gör. Och jag och Anna som skulle till skolan och skriva vårat pm till projektarbetet.

Aja, ska till doktorn vi halv tre eller vad det var. Och mamma ringde sjukhuset och dom sa att jag ska ta värktabletter. Hm, jag som trodde att man inte ska göra det när man har ont i magen? Haha aja!

Det blir väl en jätte rolig dag för mig, ska väl sitta här och kolla på tv. Men det värsta är att jag istort sätt kan göra allt, det gör mest ont när jag sitter eller ligger. Så det är riktigt jobbigt!

Men vi hörs väl sen eller nått.

PUSS

Varit och tränat!

Åkte och tränade med världens bästa Anna idag, eftersom det är vårat projekt i skolan. Så vi måste ju börja någon gång.
Men tog det väldigt lungt, eftersom jag har så jävla ont i magen. Får se om jag kanske måste åka till sjukhuset ikväll eller om jag kan sova inatt. Hoppas på att jag klarar av natten iaf!
Tror ju att jag har magsår, men hoppas inte på det. Vill inte äta medicin....

Nu har jag precis duschat och ska väl kolla idol och sådär. Vi hörs väl imorgon antar jag!

PUSS



Haha så snygga vi var i romme alltså!

Dumma,dumma häst!

Var ute och red Fala, gick så jävla super duper bra. Tills vi ska gå över bron till stallet, hon blir rädd för gräs som blåser och kastar sig runt tillbaka, jag tar tag i henne och då slänger hon sig ännu mer och springer. Så jag ramlar av och släpas efter(eftersom jag hatar att släppa tyglarna). När jag väl släppt så springer hon en bit, men stannar efter ett tag. Som tur var!
Efter det var hon helt uppspelt, oooh hatar när det blir så.

Aja nog med det!

Ska nog och träna ikväll om Anna och jag kommer överens med tid och sånt där ;) Imorgon så måste jag gå till farmor också.. HEMLIIIs!

PUSS

Måndag!

Har sovit jätte dåligt inatt.. Vaknat av att jag haft ont i magen precis under revbenen, gjort så jävla ont! Men nu har jag inte ont i alla fall.

Tänkte gå ner och rida lite sen måste vila lite först, eller så jag inte får ont igen liksom.

Idag ska jag inte göra ett skit helt ärligt, hm.. ganska skönt. Ska kolla med Anna om vi inte ska och träna någonstans. Hoppas, behöver det verkligen!

PUSS

Inte somnat än, och hittade lite bilder..

Hahah, visste inte äns att vi tog kort med den från i lördags.. Snacka om fulla vi måste varit!







Haha nu fick ni nån bild idag iaf.. sovgott! PUSS

Godnatt..

Haha, har inte mått sådär super duper idag. Lite seg och trött och ja allt som man är efter man druckit.

Visade Hugo för en familj, och hoppas dom tyckte om honom.

Har även varit och handlat med mammiii, så nu har vi mat hemma så det räcker och blir över!

Resten av dagen har jag inte gjort ett skit, kollat tv och försökt sova lite. Men har väl inte gått sådär jätte bra. Hmmm..

Ska gå och lägga mig snart, och förlåt för dom här tråkiga inläggen idag, är verkligen inte på humör för att blogga!

PUSS

Haha, vad jag gör jag uppe nu?!

Vet inte varför jag är uppe redan, men har typ börjat få ont i ryggen så har jätte svårt att sova. Måste smörja in den med liniment idag ;d

Igår så var vi hemma hos Carro som hade inflyttningsfest, kvällen vart rolig tycker jag ialla fall. Liksom sådär lagom mycket folk och lagom hög musik, ja allt var bara bra rättare sagt. Förutom då att jag inte har en aning om vad som togs för bilder eller jo jag vet ju dom som ja vet om att jag var med på. Men inte sånna där "smyg" bilder när man inte är berädd osånt, hatar det verkligen haha! Aja vi ser väl vad som kommer upp på fb.

Idag så är det en som kommer och tittar på Hugo, hovslagaren kommer vid tolv tror jag det är för han har tappat en sko. Dumma lilla polle!
Hoppas dom är intresserade av honom.

Ska försöka rida Funi lite också, om jag nu orkar.. Känner mig fortfarande full typ haha! Men blir nog bättre om ett tag, får jag väl hoppas..

PUSS

Yesterday..

Igår så var jag med Petra på kvällen och kollade idol och myste helt enkelt. Alltid lika trevligt.

Somnade nästan direkt jag kom hem och sov fram tills klockan var nio, fattar inte att jag alltid ska gå upp så tidigt.

Imorse var jag ner och red på Funi. Mamma höll i och vi gick på grusvägen, duktiga lilla Funi!

Nu ska jag snart  börja fixa mig så jag blir klar för partyyyy ikväll ;)

PUSS

Godmorgon!

Har typ precis vaknat. Sitter nu i Annas stol för hon har tryckt ner sig i hela sängen haha. Nejdå!

Vi ska väl snart gå och äta frukost, är ganska så hungrig. Sen efter det så tror ja att vi ska till stallet någon gång. Måste ju rida Fala idag kanske Hugo om jag orkar.

Ska även ner på stan och shoppa skor och lite sånt där. Måste ha några nya nuuuuuu!

Aja, vi hörs väl sen

PUSS


Hemma hos Annipanni!

Sitter just nu i Annas säng. Har inte hänt så mycket idag. Vaknade och sen bakade jag äppelpaj, som jag och Anna skulle äta. Men hade ingen mjölk, så fick göra vaniljsås av matgrädde och vatten hm.. men var ganska så okej i alla fall!

Sen skulle vi egentligen gått ner till hästarna men mamma skjutsade oss till stan istället. Så vi fick käka våran goooda sallad på 21an!

Drog sen hem till Anna och gjorde inte ett piss. Var med Matte och alla dom ett tag på kvällen också. Men var väl ganska så segt haha!

Nu sitter vi som två datanördar med varsin dator, och ska väl snart sova hoppas jag ;)

Skriver imorgon, PUSS


Drog till västerås!

Var och bytte ett par boots till hästarna dåra.

Sen åkte vi och kollade kläder. Hittade en mössa, jacka, puder och nagellack. Ska köpa lite mer saker på fredag! Behöver ju som sagt höstkläder!

Nej nu ska jag kolla klart på idol, sen kungarna av tylösand! Så skriver imorgon.

PUSS


Snart västerås, tror ja!

Ska och handla en skinnjacka tror jag att det blir. Har min "lilla" lista med saker jag behöver till hösten. Mamma kommer döda mig sen! Men behöver verkligen nya saker, speciellt skooooor! Är ju som sagt tokig i skor, men vill inte handla det så ofta för brukar ångra mig haha :( Aja, nu ska jag gå och sminka mig lite så vi kan åka direkt mamma kommer hem. PUSSIS

Godmorgon, eller godmiddag kanske man ska säga!

Har sovit och funderat mycket på saken som jag ska bestämma mig för. Och är nästan helt 100 på att jag vill det nu!

Just nu kanske ni inte förstår någonting, men kan säga att jag funderar på att sälja alla hästar jag har. Och sen vara utan ett tag, så jag får tillbaka intresset. Och det kommer jag nog förhoppningsvis få ganska fort. I sånna fall tänker jag nog köpa EN häst, som jag kan komma upp i klasserna med. Har funderat på det här ganska så länge nu(inte sagt det till någon).
Men igår så sa det bara stopp, jag orkade helt enkelt inte mer! Unghästar+plugg+fester+umgås med kompisar+kanske börja jobba.. tycker inte det går ihop riktigt.

Men har ju som sagt en del att fundera på först, om jag ska rida in Funi klart, eller sälja han som han är nu? Och ja, det är en häst jag inte vill sälja, men kan tyvärr inte ha kvar honom om jag mår dåligt över det!

Ni får ta det som ni vill, och vill inte ha några dumma kommentarer eller så, för det spelar ingenroll!

Hoppas ni förstår det jag ville säga med det hela.
PUSS


Min dag har sugit rättare sagt!

Usch, alltså.. vill inte äns tänka på vad som hänt idag!

Gick på stan iaf och kollade lite kläder, hittade lite saker jag ska köpa.

Bråkade sen med mamma, och efter det har jag inte gjort ett skit, och är väl tur det!

Har en hel del att berätta imorgon, och vill inte att någon säger nått om det sen..

PUSS

Fortfarande trött.. haha!

Igår kollade jag och Anna som sagt på film, men tände aldrig några ljus. :( Vart så sent!

Idag så ska vi in till stan, för vi har ju ingen praktik. Surt men ändå skönt! Vet inte riktigt vad vi ska göra åt saken, för har ju praktik två gånger till den här veckan. Fan alltså.
Ska kolla på skor och en jacka på stan, börjar ju bli så kallt. Så behöver någon fodrad jacka, men som ser tunn ut haha. Typ skinnjacka med foder eller nått. Sen skorna vill jag ha stövlar, men med låg klack.

Nej nu hoppas jag att Anna snart är klar i duschen så jag kan få duscha!

PUSS


Ligger i sängen hos Anna!

Har varit i stallet och ridit båda hästarna, skrittade mest. Men riktigt skönt att ta det lugnt efter den här helgen haha!
Vad där ända till nio, så kom nästan precis hit. Nu ska vi snart ta och äta nått. Sen kolla på The last song, hoppas den är bra. Tända lite ljus ska vi också göra och bara mysa thihih! ;)

Hörs imorgon, PUSS


Bilder från helgen och sånt som jag glömt bort att lägga upp!

SPEX!













Linas 18års fest!
















Beckas 18års fest!






Helgen var?!??!?!?!

Sjuk,galen,knäpp,rolig,dramatik, skum och allt jag vet inte vad.. går den äns att beskriva? Nej! Mest sjuka som hänt på länge.

Folk var sura, sen glada haha. Upp och ner hela tiden. Lördagen firades iaf Becka, grattis till henne! Var rätt segt där för blev en hel del tjafs oså. Och umgås inte direkt med dom som var där, så blev lite tråkigt då. Drog istället till Nidas, var väl rätt segt där också. Haha! Men hade iaf trevligt resten av kvällen. 

Åkte sen till Anna vid halv ett ungefär på söndag morgonen. Vi käkade kycklingtallrik och sov i stortsätt, var ju rätt så slut från hela helgen.

Väl hemma, så duschade jag,bäddade rent och tände massor med ljus. Sjukt skönt, snacka om att jag somnade fort!

Idag så har jag bara varit seg, men ska snart ner och rida och allt som ska fixas där nere. Har ju inte ridit på hela helgen, så blir lugna ridpass idag, kan vara ganska så skönt med tanke på att vi har festat en hel del ;)

PUSS

Hemma hos Annapanna!

Har precis fixat oss för ikväll är det becka som fyller 18, så blir lite party!

Igår var vi också på fest, men var inte helt super duper kul, men helt okej iaf. Ikväll hoppas jag att det blir bättre ;)

Nu ska vi snart börja dricka!

PUSS


Torsdag

Kommer upp bilder på Hugopugo nästa vecka, internetet är för segt, och har ganska så mycket att göra den här veckan.

Igår var jag och Anna ute och red, hade konditionsträning och gick skit bra. Red sen Fala och hon var lite envis och ställde sig på bakbenen hela tiden, men annars gick det toppen också!

Nu ska jag snart till skolan för att sen åka hem och fixa Fala så vi kan åka och träna för Emma, halv åtta ska jag rida så kommer hem sent. Men ska blir kul.

Imorgon har vi klassfoto och spex, hm.. tror spexet kommer bli så misslyckat! Men får väl hoppas det blir bra iaf. Nu ska jag dra för måste med bussen om 20 min!

PUSS PÅ ER!


Snart drar vi nog till västerås.

Kom in efter en ridtur på lilla Hugo, har ju inte ridit honom på 10 dagar(eftersom vi drog ut vargtänder). Gick riktigt bra, första gången han var riktigt pigg och framåt och jag inte behövde skänkla som en tok. Galoppen var bäst på honom idag, han tyckte det var skit kul och jag stod i trepunktsist och längde tyglarna lite, då gick han i en jätte fin låg form. Aww, gullepojken :D

Idag får Fala vila, för ska ju rida alla andra dagar. Så då är det lika bra att hon får sitt vilo pass idag, om vi inte skrittar ut lite ikväll bara annars.

Ska nog med mamma antingen till bidermans eller hööks, måste köpa boots, och tror det blir gummiboots för då kan jag ha dom på hugo också. För märkte idag att han slår i lite med hovarna i varandra så lika bra att ha på honom.

kommer upp bilder på hugo och lite annat ikväll. Så håll koll ;)

PUSS


monday

Vaknade halv nio av att kiara gnällde så mycket.. suck!

Har nu bara suttit och kollat på tv, så skönt. Men ska strax ner och rida, både Hugo och Fala. Så lär ju vara död sen haha!

Men vi hörs sen PUSS


Varit ganska mycket den här helgen!

I fredags så duschade jag både Funi och Hugo gick skit bra. Rena och fina killar fick jag ;) gick hem och sov sen, var grymt trött och skulle upp tidigt.

På lördagen så var jag uppe vi fem då jag skulle med Anna på tävlingen, och det är väl en utav dom tävlingar jag varit på med henne som var lite upp och ner haha. Men vart bra till slut ialla fall.

Sen var det bara fixa med mina egna när jag kom hem, då kom Erika och Madde och jag provade två sadlar som dom hade. Så blir nog att köpa en top reiter bomlös, för vill kunna ha sadeln på Funi sen inte bara på Fala.

Idag har jag varit och tränat med Fala på pösa banan, tror det är första gången hon är på en bana. Och det gick super duper bra. Funi var också med och tränade att vara runt andra hästar.
Gud vad fort det går att utbilda henne, är helt chokad, från att inte ha någon tölt till att tölta på ganska så bra idag. Och galoppen älskar jag helt klart. Älskar verkligen att rida för Emma, man blir så glad av henne och vill bara fortsätta träna,träna,träna! Ska  till henne på torsdag också och rida. Ska bli så sjukt roligt.

Nej nu ska jag sova, eller kolla Irene Huss iaf :D

PUSS

Är väldigt ledsen för att jag inte skrev igår, men kom hem ganska så sent!

Dom som jag har på fb vet varför haha.

Började dagen med att jag vaknade hos Anna för jag sov hos henne. Vi skulle vidare till Stora Ekeby som jag verkligen inte hade lust med igår.
Men när vi väl var där vare väl rätt så okej i alla fall. Var en veterinär där och visade oss litegrann.

På eftermiddagen red vi och jag hade Axe eller vad han heter, lite väl hård i munnen för min smak, men gick väl bra om man bort ser från det.

Jag, Anna och Maja var dom ända som skulle åka buss, så vi går dit och är där 10 minuter innan den ska gå. Men kom bussen?! nej! Vi väntade en timma och en annan buss kom istället. Den körde oss till kvicksund, där ifrån tänkte vi ta tåget, så det stog att det skulle gå ett om några minuter, men det kom aldrig så måste redan ha åkt förbi eller nått? Så där satt vi också i en timma och väntade på nästa tåg hem.

När vi är i stan så ska vi hem till mig, så hoppar på 801, och det är ju fel buss. Så vi får åka till malmköping där vi hoppar av, och då kommer 701, som stannar hos mig. Så då springer vi över vägen, men inser att busskorten inte fungerar. Men tur att det var en snäll liten dam som lät oss åka iaf.

Hoppar av bussen då är klockan 18.10, då kommer mamma och hämtar oss. Vi åker fort till mc donalds och äter två hamburgare. Sen direkt till strömsholm för skulle på clinic där som började 19.00. Herregud vad vi stressade kan jag säga!

Clinicen var super bra och man lärde sig mycket tycker jag, det var med Maria Gretzer.

När vi ska hem därifrån så möter vi massa blinkande bilar, han stannar oss och ber oss åka in till kanten, för kommer 6 lastbilar som är 6 meter breda så går inte att mötas. Och HERREGUD VAD STORA DOM VAR!! Massa poliser och allt åkte framför och bakom. Shit, lite kul att se :D

Kom hem vid 22.10 tror jag det var så gick och la mig direkt då.

Nog om igår, var inte i skolan idag.. har sjukt ont i ryggen så försökt smörja mig med linement, eller vad det heter. Ska be mamma göra det på mig ikväll också.

Var ute och red Fala, hon börjar tölta riktigt bra. Men hon blir ju svettig som en gris stackarn ;) haha!

Lägger nog upp lite bilder ikväll. Och vilket tråkigt inlägg det blev! PUSS

Kom precis hem från en spring/gå tur med sis!

Har ridit på dagen och fixat klart allt i stallet. Så inte haft så mycket att göra idag. Lagade dog mat kött, ris och championssås. Så gott!

Efter det så drog jag och Jojo ut och gick med Isak, sprang kankse 200 meter haha. Hon orkar inte så mycket. ;)

Nej nu ska jag snart gå och sova, så jag kommer upp till ridskolan imorgon!

PUSS

Valde att inte gå till skolan idag.

För har ju inga lektioner på måndagar, men idag skulle vi på någe debatt skit, och det orkar jag inte med så stanna hemma istället.

Har varit och fixat i stallet. Red på Fala och hon vart helt jätte blöt, och då skrittade vi mest haha. Snacka om ingen kondition ;) Men det blir bättre snart!

Idag ska jag inte göra så mycket alls, blir att kolla på tv och sova lite så jag kommer upp imorgon. Är sjukt trött!

PUSS

Blev lite fest igår.



Igår så tänkte jag först ha en hemma kväll, men sen så ringer Petra och frågar om jag vill med på fest och vem tackar nej till det?!?! haha :D

Så vi drog dit, var trevligt folk där oså, ända tills dom skulle ut på krogen. Och Petra och jag kommer ju inte in! Så då drog vi till Mange istället, där vare lite folk från kvicksund och sen Alicia. Var rätt så chill där. Sen skulle dom också ut på krogen. Vi hängde med till stan då för att dra någon annanstans tänkte vi, men då mådde Petra dåligt och ville åka hem. Tog då Alicias id och kom in på royal eller vad det heter och var där tills det stängde och resten av kvällen vill jag inte skriva här. thihi ;) Hemliiis!

Kom iaf hem för en halv timma sen, och tryck i mig lite juice så jag ska piggna till. För snart kommer hästen :D ska bli så kul att ha någonting att jobba med.

Och föresten så skrittade jag på Funi igår, helt själv och började styra honom och göra halter oså. Gick super!

Nu ska jag byta om, hade inte tänkt att gå med fest kläder till stallet ;) haha

PUSS


Skum tjej?!

Igår så var det en tjej i stallet som egentligen skulle ha flyttat hit. Hon skulle från början ha en valack som skulle stå här(eftersom vi bara tar imot valacker).
Men när jag är i stallet så säger hon att hon ska få ett sto?!?! och det går ju inte. När mamma kommer hem så säger jag det till henne och hon blir helt paff. Liksom varför inte fråga oss från början då om det går bra? men nej, så då säger hon att valacken hon skulle ha inte var vaccinerad till mig, och till mamma sa hon att den inte gick igenom besiktningen.

Sen ringer mamma henne och säger att vi inte kan ta hit ett sto för det skapar så mycket problem, för med mitt sto så har vi löst det, men dom kan inte gå fler i den hagen.
Men då började tjejen typ gråta?! och frågade om vi inte kunde lösa det på nått sätt. Mamma sa att det går inte, men hon kan väl stå här tills du hittar ett annat ställe till henne.

När mamma och jag sen åker bil, då smsar hon och säger att valacken ska komma imorgon(alltså idag). Och mamma frågade men hur gör du med stoet då? Nej men den skiter jag i svarade hon. Och hon smsar att hon skulle komma mellan 12-16. Och allt vart ju löst.

På kvällen vid åtta ungefär så smsar hon och säger att hon fått en plats på dressyr center. Då skulle hon tydligen ha stoet igen?! Och vill ha tillbaka sina pengar och grejer så om vi kunde komma och lämna det. Men sen efter två minuter igen så skickar hon ett till smsa om att hon kommer och hämtar sakerna.

Så hon fick tillbaka allt(så vi slipper allt tjabbel) och sen åkte hon bara.

Någon timma senare smsar hon till mamma och frågar om någon vill köpa ett busskort som gäller från stan till Örsta? finns det äns?! haha! Sen börjar hon skylla på mamma om att hon ska betala det och hejohå.

Orkar inte med människor som håller på sådär! Hoppas hon slutar bara haha.

Nog med det. Idag ska jag inte göra så mkt, mamma och jag ska och kolla hästtävlingar idag är massor som tävlar så ska väl och heja lite på dom! Sen hem och fixa stallet så det blir klart för den Fala från Fredrikssberg som kommer imorgon :D yyeeey! Då har jag någon att rida igen ;) ska även försöka sitta lite på Funi idag.

Om det är någon som vet någon som vill bli medryttare/halv/helfodervärd så säg till!

PUSS

Veterinären kom idag!


Min lilla älskling ligger just nu under täcket vid mina ben och sover, sååå söt är hon!

Har tillbringat hela dagen i stallet nästan. För först gick jag ner och mockade. Och borstade alla hästar. Sen kom Ström och drog ut vargtänder på Hugo och vaccinerade alla. Skönt att ha det gjort iaf.

Sen städade jag sadelkammaren och fixade litegrann. Gick sen hem och direkt så kom nästan mamma hem och sa att vi skulle åka och köpa brädor. Så då gjorde vi det, för behöver några till stallet.

Stod sen och pratade ett tag med Marie och sen kom vi hem för en timme sen. Blir ingen ridning på Hugo förens om 7-10 dagar. Ganska segt!

Men får hem Islandshästen på söndag, äntligen kan jag börja träna igen. Och den här gången så är det lite mer att träna på än vad det var på Alda. Så ska bli roligt :D

Nu ska jag titta lite på tv, så hörs vi väl imorgon ;)

PUSS


Igår så var jag och provred en häst som sagt!

Vi åkte till Norrköping och provade en foderhäst som jag nog ska ha. Det är en 6årig islandssto! Jätte trevlig, men kanske inte värsta tävlingsämnet. Men någonting att träna och utvecklas med iaf.
Och hästen ville verkligen, inte seg eller så heller.

Snart kommer Ström och ska vaccinera två utav mina och dra ut vargtänder på två av dom också. Blir nog toppen.

Måste säga att jag även tycker så himla synd om Cajsa som fick ta bort sin häst idag :/ finns gumman <33

Nej nu måste jag ner och plocka in hästarna! PUSS

kom hem från skolan för en liten stund sen!

Idag har varit en skit seg dag verkligen. Började med ett nytt projekt, och allt gick bara skit just då.

Sen hade vi lunch, sjukt god mat på högskolan alltså! MUMS! Eftersom jag älskar fisk, och vi får det varje dag där så äre det bästa som finns hihihi!!

Vi hade även klassråd och snackade lite om spexfotot, kommer nog bli något typ såhär: vi rider "hästar". Eller liknande. Kommer nog bli ganska kul. Snackade även om studentflak och ljud, för är ju dags att boka om vi ska vara säkra på att få något bra ;) Och bal och lite allt möjligt snackade vi om. Var lite kul!

Sen började vi med en ny kurs projekt arbete heter den. Och verkar helt sjukt kul, men ändå jobbig. För det är något som vi ska göra på fritiden typ och inte i skolan speciellt mycket. Hm, men blir nog bra, är redovisning och så av den kursen vecka 17 så är ju ett tag kvar!


Nu ska jag snart till Norrköping och prov rida en häst. Berättar mer sen ;)

PUSSIS


Galna dagar alltså! :D

Hann inte skriva igår var ganska mycket som hände verkligen!

Började dagen på stora ekeby, red och allt sånt där. Sitter på bussen hem och får för oss knäppa saker, adam<3Kom hem vid fem, då tänkte vi först att vi skulle åkt och tränat hästarna på vilsta. Men Annas mamma kunde inte då.
Helt plötsligt när vi lagar mat så ringer det. Då äre Burger king som undrar om jag vill komma på anställningsintervju... läskigt! Men får väl gå dit och se hur allt går!

När vi kommer till stallet så ska vi ut och hämta hästarna då kommer dom springandes, så söta!
Rid turen var mer än galen, men så sjukt jävla kul!

Idag så kan jag inte säga att allt gått som det ska haha..

Skolan var väl ganska seg, men gick iaf!
Sen ska vi hem och åka till Vilsta och träna idag istället, då smiter hästarna(utom Sting och Hugo), så var bara att jaga dom igenom hela Örsta, typ! Sjukt jobbigt..
Vi som skulle knoppa och greja tills vi skulle åka.Men det hann vi inte nu, så var bara packa och lasta in hästarna, sen dra.
När vi tränar så var båda två jätte fina, Hugo flytta verkligen för skänkeln idag, duktig pojke. Men sen vart han trött, så han stegrar och det vart väl lite för högt, så jag kunde typ gå av?! hahah. Sjukt ramlade inte av verkligen utan stog ner på marken och höll i honom typ haha. Sjukt :D

Nu ska jag sova så jag kommer upp och kan ta åtta bussen!

PUSS

ps. Jag har verkligen världens bästavän, min Anna Hermansson! <3 Ni andra också förstås! <3

RSS 2.0