Oj, glömde skriva igår.

Vaknade vi elva med Cajsa. Då får jag ett sms av mamma att vi ska vara hos tatueraren vid ett.

Efter vi varit där så åkte vi ut till hästarna (asso jag och mamma). Badade Varenne, gick toppen! Tänkte att jag skulle prova med Funi också. Gick också super bra. Han reagerade inte äns. Tycker det är helt sjukt.
Eftersom det gick så bra att bli badad så skulle vi prova sätta på han täcke också. Inga problem alls! SÅ SKÖNT!

Direkt jag kom hem gjorde jag mat, åkte sen till Cajsa och sov där.

Kom hem för en timma sen typ. Är ju ledig idag. Men imorgon är det skola. Och tro det eller ej, men jag längtar verkligen dit :O

Med Cajsaplutten!

Vaknade ganska tidigt idag för att hovis skulle kommit, men vart aldrig så för han skulle upp till bb eller nått. Haha, så typiskt.

Åkte på shettis utställning i kungsör. Var inte så jätte kul men såg i alla fall hur man gör oså. Ska ju ställa Nappe i september så behövde veta.

Lasttränade både Varenne och Funi idag. OCH BÅDA GICK IN!!! :D:D HELT SUPER GLAD VART JAG!

Hämtade sista höt på Kråketorp, hatar det stället. Fick inte äns hämta våra saker egentligen :S
 
Sen nu är jag bara med Cajsabajsa. Trevligt, käkat tacos oså. Bella skulle också kommit men hon blev sur eller nått i den stilen.

Puss

Ser alltså ut så här varje dag ;)


Kom hem idag.

Var ju i Herrfallet med klassen. Först i början tyckte jag att det var super segt. Fick reda på att jag skulle bo i stuga nummer 15, sista stugan och längst bort. Skulle ialla fall bo med Jocke,Caroline,Frida och Isabell. Hade ingenaning om vilka alla var först. Ingen snackade typ i början med varandra. Men tillslut vart det faktist riktigt bra. Umgicks nästan hela tiden med Carro. Super snäll tjej det där.

På dagen gjorde vi sammarbetsövningar, och tycker det var kul om jag ska vara ärlig. Gick även tipspromenad på kvällen.

Innan alla skulle sova så var det lite folk i våran stuga, vi körde jag har aldrig.... och snacka om att man inte fick reda på mycket om folk. Haha, men ändå så kul att veta.

När vi väl skulle sova så drog vi ut alla madrasser i vardagsrummet. Så vi inte delade upp oss i olika rum liksom.
Alla typ var super rädda och Jocke fick gå och stänga alla fönster och sånt. Haha, knäppa vi var ;o

När vi alla vaknade städade vi lite och käkade frukost, för att sen gå och ha fyrkamp. Var ganska kul det med. Lite jobbigt i början men vart bättre sen.

Städade lite till, käkade och bara umgicks sen gick bussen hem. Var ialla fall en toppen resa tycker jag. Ska bli riktigt roligt att börja den där skolan. Är lediga på måndag..

Och nu ska jag sova tänkte jag.

puss

Yes, gick super ;)

Var ju i skolan idag. Gick faktist riktigt bra. Känns skönt att börja där på nått sätt.

Träffade Nell i V-ås. Gick och käkade mongoliskt. Gott, men riktigt starkt. Trodde min mun skulle dö ett tag. Drog sen till tåget. Trodde det gick kvart i fem, men gick inte förens halv sex. Var hemma till kvart över. 

Mamma hämtade mig vid tåget så åkte vi ut till hästarna ett tag, fixade massor i hagen.

Åkte sen hem för att duscha och packa tills imorn. För vi åker på någon resa då med klassen. Ska till herrfallet tror vi ialla fall. Var länge sen jag var där så ska blir riktigt roligt. Och så klart så är ju bästavän med så!

Kommer nog inte orkar skriva imorn när jag vaknar ska upp vid sex. Så ska packa det sista oså.

Ring eller smsa, kommer hem fredag! 0739164499


Skola idag :o

Nervös, börjar jag i alla fall bli. Känns så sjukt att det redan är skola. Sommarlovet har gått för fort. Men redo för skolan ändå. Känns verkligen kul att börja i Västerås nu. Slippa Eskilstuna, visst har ju kompisar här som jag vill träffa men allt resten kommer ja verkligen inte sakna. Liksom massa skit snack och det.

Har duschat och fixat mig nu på morgonen


.


Hunnit massa mycket idag.

Haha, tokig dag idag kan jag ju lungt säga. Cajsa och Jim kom och hämtade mig. Då åkte vi till hästarna, för dom skulle vaccineras.
 
Åkte och köpte pizza. Bläää, banan på pizzan är äckligt :(  Tog med pizzorna till Cajsa och käkade. 
Fick vi för oss att vi skulle dra till tuna park så gick där någon timme. Jim skulle på fotbolls träning så han släppte av mig och Cajsa vid rix video, för vi skulle sola såklart. Jobbigt var det ju men får stå ut. Vill ju bli brun.

Kom hem för en liten stund sen. Ska snart sova för vill vara pigg tills imorgon. Eftersom jag och Petra börjar skolan då..börjar bli lite små nervös faktist. Men ska nog gå fin,fint.


Kom nyss hem från Dennis.

Cajsa och Jim kom hem till mig igår ett tag. Fixade mig och lite sånt där. Sen åkte vi upp till Dennis, då drack dom lite där oså. Så åkte hem igen och hämtade cider.

Hemma hos Dennis var det några folk kommer inte ihåg namnen på dom (a)
Dennis ville typ bada, så alla hoppade i poolen, svin kallt var det.

Var lite för mycket öl för vissa men annars var kvällen toppen.  Tur det ;)

Nu ska jag gå och byta kläder, ska hem till Cajsa om ett tag så..

Hemma igen!

Var ju ute vid hästarna förut. Gick inte sådär jätte bra att rida idag, Varenne fattade inte hur man flyttar sig eller nått. Helt konstig var han idag. Men alla var väl dåliga dagar?!

Har precis duschat och ätit lite. Ska precis börja fixa mig. För tror Cajsa och Jim kommer hit. 

Puss

Tittar på tv..

Cajsa åkte hem för ett litet tag sen eftersom hon skulle vara hundvakt. Efter att hon åkte lagade jag lite mat, sen har jag bara tittat på tv. Ska iväg till hästarna om 3 timmar typ.

Tänkte bara vara hemma idag eftersom det är sista dagen jag får sova länge imorgon. Börjar ju skolan på onsdag. Hm, sommarlovet har gått riktigt fort. Känns som att man inte hunnit göra någonting. Speciellt inte hunnit solat något. Liksom varit sol kanske 3 veckor det här lovet. Ganska tråkigt tycker jag, för jag hade tänkt att jag skulle bli brun, men nejnej!

Med Cajsa!

Cajsa kom till mig vid tre. Fixade oss, sen kom Dennis och Jim och hämtade oss för vi skulle med dom och äta. Så blev att åka till coop först och ta ut pengar och vidare till Eriksson. Åt inte speciellt mycket eftersom jag inte var hungrig. Blev att åka runt i stan lite sen också. Sen hem till mig igen bara. Suttit lite här vid datorn och kollat på tv oså.

Så nu orkar jag inte skriva mer.

Puss





Godmorgon

Vaknade precis, skönt att sova länge.

Får se om jag åker till hästarna idag. Är inte direkt på humör för det. För har redan sagt till mamma att jag inte skulle komma på hela helgen så behöver ju inte idag om jag verkligen inte vill!

Skriver mer sen, mitt huvud är helt tomt. Haha..


puss

Sängen för mig nu då.

Kom hem för kanske en halv timma sen. Så har varit och tvättat ansiktet och så. Ikväll var jag och käkade med mathilda på Athena så jävla gott där verkligen. Sen drog vi till Simonne, kom lite folk oså. Mys med er tjejer<3

Haha, mycket mer finns inte att säga. Så ska väl lägga mig nu. Vill inte sova bort hela dagen imorgon.


Godnatt

Ska börja fixa mig nu :D

Sovit i någon timma till. Så nu ska jag börja fixa mig för å festen såklart! Ska inte dricka idag. Orkar verkligen inte.. Haha.

Men måste sätta på mig kläder innan Mathilda kommer hit.

Puss


Min hemliga hår färg ;)


Vaknade nyss.

Sovit som en gris känner jag. Fast borde egentligen sova lite mer tror jag. Men men, kan inte somna om nu så.

Igår var väl en sådär kväll typ. Kom lite folk till Petra oså. Kom lite olika folk och så. Drog sen på natten och träffade Daniel ett tag. Sen cyklade jag hem. så var hemma vid fem någon gång.

Vet inte riktigt om det blir fest idag igen eller inte.

Men nu ska jag gå o få nått i magen.

Puss

Vilken natt!

Är fortfarande inte helt nykter känner jag. Ligger i sängen och ska strax sova (a).. berättar imorn vad som hände i natt :D

Puss

Kollade klart alla avsnitt i Paris Hiltons my new bff säsong 2..



Asso man kan ju bara inte sluta kolla på det?! Så sjukt jävla bra. Tycker att hon väljer en mycket bättre bff den här gången.


Sov hos Cajsa därför jag inte skrev igår.

Åkte hem till Petra igår kväll. Färgade håret oså. Haha, hemlig färg!
Sen skickade Cajsa sms och fråga om jag ville sova där. Så drog hem till henne och sov. Cyklade hem från stan vid tolv typ, och nu ska jag fixa mig eftersom det är fest idag. Yes,yes,yes äntligen med Pellebaby <3


Puss

ÄNTLIGEN! DET ÅSKAR :D:D:D



Är såååå jävla glad. Älskar ju åska, blir så lycklig av det. Känns som man få ny kraft av det på nått sätt. Haha!

Paris hiltons my new bbf säsong två har kommit ut. Så suttit och kollat på det ett tag. SÅ JÄVLA BRA! Ska fortsätta kolla på det sen när jag kommer hem från hästarna oså.

Nu ska jag åka. Pusss

Oj, sorry :(

Inte hunnit skriva, eller tänkt på bloggen överhuvudtaget, förlåt!

Var på björn rosenström i tisdags, snacka om att han är grymt. Och snygg var han också. Trodde typ det skulle vara en gammal gubbe eller nått.
Petra var jag där med. Hon har ju varit sjuk hela helgen så kul att göra nått med henne. Efter björn rosenström gick vi mot Petra. Fick gå barfota, mina klackskor gjorde så jävla ont.
Cajsa ringde när vi nästan var hos Petra. Hon ville att vi skulle träffas. Så åkte och träffade henne. Roligt, var länge sen!  Hon sov hos mig sen.

Så igår så låg vi bara och kollade tv, sen en snabbis till hästarna, grillade där också. Åkte sen hem och kollade tv. Cajsa åkte hem vid elva, så jag satt vid datorn ett tag sen somnade jag ju så klart.

Idag ska jag åkte till hästarna tänkte hoppa lite tror jag. Sen träna funi också. Får se hur det går ;)

Puss

Björn rosenström!


Regn dag!

Idag är det en sån här dag som man bara ska ligga inne och kolla film på, tycker i alla fall jag. Kollat tv hela morgonen. Snart börjar tyra banks show eller hur det stavas. Brukar alltid handla om någonting bra. Får se om jag ska åka ut till hästarna sen också.

Nu tänkte jag gå och göra någonting att käka.

Puss

Måste bara säga att jag tycker att hon är grymt snygg!


Myskväll hos Pelle baby!

Tittade på tv hela kvällen idag, eftersom stackars Petra är sjuk. Jätte tråkigt nu när det är åfesten liksom. Men hoppas hon blir frisk tills fredag iaf!

Vi tittade på beck-sista vittnet. Riktigt länge sen jag såg den faktist. Men beck är ju hur bra som helst, så skulle kunna kolla tusen gånger på dem!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova tänkte jag. Får se om ja ska ner imorgon på åfesten ett tag.

Puss


Soooorry!

Inte hunnit skriva i helgen. Har ju varit åfesten.
Fredagen var super kul, men lördagen var väl inte direkt jätte kul.

Ska inte ner på hela veckan, bara helgen då.

Nu ringde mamma och sa att jag ska till hästarna. Så skriver mer när jag kommer hem.

Puss


Gick super hos doktorn.

Hade bättre blodtryck idag. 110/75. Skönt då kanske jag kan få mina migrän tabletter iaf. :D

Nu ska jag börja fixa mig och lite sånt.

Puss

Godmorgon.

Vaknade för en halv timma sen. Ska till doktorn om 45 minuter. Måste sätta på mig kläder och borsta tänderna.
Sen tar jag och går dit. Tar ju bara 5 minuter.

Men måste skynda mig nu så jag hinner.


Pussss

Hunnit med massor idag känns det som.

Började med att jag städade hela rummet. Damsög under sängen till och med. Wooow, säger jag bara. Brukar inte hända att jag gör det så ofta (a). Haha mysigt Alexandra!

Mathilda kom till mig vid halv två. Då åkte vi till Ica maxi och köpte dricka. Sen vidare till sundbyholm och bada och sola. Var inte där så jätte länge, men ändå så skönt.
Lämnade Mathilda hos hennes kompis Tove. Så åkte jag till Tuna Park och hämtade Jojo, vi skulle ut till hästarna.
Grillade med mamma och Lelle sen.

När vi kom hem så drog Jojo och jag ut och sprang. Helt otroligt att hon orkade ;) haha! 

Sitter med färg i huvudet nu, måste ha det rött.. FÖR IMORN ÄR DET ÅFESTEN!! GAAH, HOPPAS VERKLIGEN DET BLIR KUL! ´

Imorgon ska jag upp tidigt igen. Ska till läkaren och ta blodtrycket igen. Vid kvart i tio, seeegt!

Puss

Badade i sundbyholm idag!

Idag gick jag upp ganska tidigt, eller jätte tidigt. Redan vid kvart över åtta var jag uppe. Fixade mig, cyklade sen till stan och träffade Izabella. Gjorde lite saker där.
Cyklade sen hem igen för att ta moppen till sundbyholm och bättra på brännan litegrann. Så skönt att bada, trodde det skulle vara kallt i vattnet men det var de inte.
Låg där i lite mer än två timmar tror jag.

Nu är jag hemma och tittar lite tv. Ska till hästarna om kanske en timma. Tänkte svänga förbi farmor och kolla om hon är hemma också.

Puss

Doktorn igår...

Sa ju igår att jag skulle berätta vad jag gjorde igår. Var hos doktorn för att kolla upp min huvudverk igen. Kollade hjärtat och blodtrycket. Och jag har lågt blodtryck så kunde inte få några migrän tabletter. Så ska och kolla blodtrycket 2 eller 3 gånger till. Sen ser dom om jag kan få tabletter eller inte.
Lämnade även blodprov, men kommer inte ihåg vad dom skulle kolla.

Åkte sen ut till hästarna och var ute och red Varenne i skogen först. Skulle förbi några golden hundar och då vart Varenne rädd. Och typ försökte springa åt alla håll, men tog ju stop eftersom det var träd och stenar. Så när han märkte att det tog stop vände han snabbt och sprang åt andra hållet. Var jätte nära på att ramla av, men tur var så gjorde jag inte det. Haha!
Gick sen ut och gick med Nappe. Han är sååå seg men han måste röra på sig så.

Åkte hem och duschade och sen ut och gick med Petra eftersom hon åkte iväg i natt, träffar inte henne förens på fredag igen. Då blir det fest såklart! Åfesten ju :D:D

Idag har jag inte gjort någonting alls. Bara varit hemma och ute vid huset och hälsat på hästarna. Kollar just nu på Leonard och Kate eller vad den heter. Verkar riktigt bra. Så ska fortsätta kolla på den nu.

Puss

Huvudvärk igen!!

Blir trött på det här. Men aja, kan väl inte göra så mycket åt saken än. Tänker inte skriva nu. Berättar imorgon vad jag gjort idag.

Puss


Precis kommit hem från en riktigt lång moppe tur!

Herregud vad ont i rumpan jag har nu. Åkte från mig och hämtade Petra för vi skulle till kvicksund och träffa folk. Åkte sen från Petra till Mathilda. Är ju en bra bit att åka. Sen där i från åkte vi tre på moppen till sanda. Sen tillbaka till Mathilda nästan direkt igen.
Mathilda och Petra kom på den sjuka idén att vi skulle åka moppe och Mathilda cykla och hålla i Petra. Jag tänkte att vi skulle dö då typ. Men provade i alla fall. Gick riktigt bra. Så åkte till Mc donalds och käkade lite. Tack Mathilda (a)
Åkte sen tillbaka till kvicksund för att lämna Mathilda och cykeln. Då har Petra super ont i knät. Så frågade om vi skulle upp till akuten, men hon trodde hon klarade sig i alla fall, tur det!  Skjutsade hem henne, och sedan åkte jag hem igen. 

Vilken kväll asso. Men kul var den! Tack för allt babes <3

Nu ska ja snart kolla Ghost whisperer och sen sova.

Godnatt<3


Ledsen, orkade inte skriva igår.

Igår så var jag hundvakt till Isak och Rizze. Isabella kom hit och gjorde mig sällskap. Började kolla på skräckis, men då spydde Isak. Så fick ringa mamma och be henne komma hem. Åkte in till stan en snabbis för vi skulle egentligen träffat Svanis och hans kompisar, men vart inte så. Så då åkte vi hem och sov istället.

Idag vaknade vi ganska sent. Fortsatte att kolla på skräckisen. Den var lite konstig men ändå bra på nått sätt.
Mamma kom hem och sa att vi behövde ta tempen på Isak eftersom han inte har ätit på flera dagar. Men han hade ingen feber som tur var. Veterinären sa att han inte ska äta nått förens ikväll, och då ska han få ris bara.

Nu kollar jag på paris hilton. Ska nog till kvicksund ikväll ett tag och träffa mathilda.

Isaks mage :'/


RSS 2.0