Vet egentligen inte varför jag inte skrivit?!

Hm, skärpning på mig alltså! Men vet inte varför jag inte skrivit under helgen, kanske varit för trött helt enkelt nu när skolan börjat? haha aja.

I fredags så var vi först i skolan, hade två lektioner sen slutade vi skönt. Drog sen hem till mig, men inte fan red vi haha. Åkte hem till Anna och kollade skräck filmer typ, en romantisk komedi också. Men somnade i ena skräckisen :( haha! Stackars Anna att kolla själv. Men tack för en mys dag! <3

Lördagen så åkte jag och Anna till Älunda och tränade, gick riktigt bra att lasta båda två, första gången Hugo blev lastad utav mig, och Sting bara gick på typ :D Travade över bommar idag, första gången, och han skötte sig alldeles utmärkt, som alltid! Thihi! Anna hoppade 1.20 då och gick också super duper bra! Så kul att det går så bra för båda just nu.

När vi kom hem så kom det lite folk hit, så blev att stress duscha/fixa sig. Haha, men blev en mysig kväll trotts allt. PUSS PÅ DET!

Vi sov fyra stycken i min säng, så blev ju inte direkt mycket sovande för min del.. Men på söndagen så tittade vi film hela dagen, så vilade mycket då som tur var.

Idag så skulle jag gått till skolan, eller egentligen så har jag ju inga lektioner alls måndagar, men eftersom jag fortfarande ligger efter i vissa ämnen så ska jag dit och plugga. Men idag så försov jag mig, vilket inte alls var bra. Men behövde sova ut ändå så jag kommer upp till ridskolan imorgon!

PUSS

Bild bomb, från hela det här året.



































Nu orkar jag inte mer, blir mer bilder en annan dag :D


PUSS


Inte gjort ett jävla skit idag!!

Hm, känner mig så seg idag. Kanske för att det är dåligt väder, vad vet jag?!

Men ska snart laga flygande jakob, eller blir när mamma kommer hem. Men ska bara äta litegrann, för går ju på min diet. Ska ju väga 50kg när jag går ut gymnasiet, och ska jag lyckas med det så är det dax att börja nu. :D

Ikväll ska jag ut och rida med Anna ska bli skönt att komma ut lite.

Nu måste jag gå och dricka massor, inte gjort det idag. Och kommer få huvudvärk snart annars, och det är ju inte lyckat.

PUSS

Osminkad, men saknar verkligen håret. MITT ALLDELES EGNA! jävla frisör :/

Kunde inte skriva igår, för internetet var så sjukt segt!

Igår så var jag iaf med Anna på stan. Var ganska mysigt faktist, åt en as god sallad och shoppade lite underkläder. Thanks för dagen! <3

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men blir väl bara att sitta inne då det regnar ute. Om det blir bättre sen så ska jag ut och rida, men just nu tänker jag inte planera det.

Skriver mer sen!

PUSS

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag pga att mamma skickade sms om att jag skulle ställa in yoghurten i kylen.. haha dumma mamma :(
Nej, men ganska skönt att vara uppe redan!

Idag ska jag ut och rida Hugo, för kanske var någon som ska komma och titta på honom imorgon. Så tänkte träna litegrann.

Ikväll får jag se vad som händer, måste plugga... Men får se om jag orkar/hinner idag!

Kommer lite bilder från helgen!


PUSS

Madde och Ferrari <3


Madde och jag <3


Natta och jag <3


Fångarna på fortet!

Äntligen tillbaka! Kommer ihåg när man var liten och kollade på det. Men tycker det borde gå på en söndag istället eller nått!
Men ändå kul att det är imorgon och på onsdag också.

Nu ska jag snart gå och sova, måste börja ställa in mig på vanliga tider, så jag kommer upp när skolan börjar. Eftersom jag valt att plugga som fan det här året. Eftersom jag nu bara har ett år kvar! YEEES! :D


Aja, PUssisss

Måndag!

Idag så börjar ju typ alla skolan, haha inte jag ;) Känns så skönt att sitta hemma några dagar till! Ska väl försöka plugga lite också.

Idag kom mamma hem med hundarna, typ klockan sex eller nått. Och gud vad jag saknat dom! Dom väckte mig och hoppade runt i hela sängen, tror nästan dom saknade mig lika mycket som jag saknat dom! <3

Var nästan nyss ute och red litegrann. Första gången jag red ut på Hugo själv i skogen. Gick hur bra som helst, han är bara för bäst!

Nu ska jag kolla på tv och gå och duscha om ett litet tag, är skit trött.. fattar inte äns varför!

PUSS PÅ ER!


Helgen var knas..

Igår så kom Madde hit, så käkade vi tacos och grejer. Super mysigt. Drog sen in till stan, då vi skulle träffa hennes kompis Natta.
Drog vidare till Jesper senare och där vare lite folk och sådär, men hände mycket sjuka saker som jag inte tänker skriva om här.
Somnade vid sex och vaknade vid tio. Hm...

Så idag gjorde vi inte så mycket förutom tittade tv och sen red vi. Madde var så duktig tycker ja!

Och till dig som tycker om att kommentera anonymt. Visst jag kanske är bortskämd, men det angår väl för fan inte dig? Och om du nu är så svartsjuk på att jag får mer saker än dig så kanske du ska sluta läsa min blogg?

Aja, orka lägga ner mer energi på sånna som är svartis!

Nu ska jag kolla film och sen sova, så jag vaknar någongång imorgon ;)


PUSS

Lördag!

Igår hade jag och Cajsa lite mys framför tvn, kollade några jätte bra filmer.

Vaknade väldigt sent då vi somnade sent. Och just nu sitter vi och kollar film i soffan. Tittade nyss på Girl next door, och nu blir det mannen som kunde tala med hästar. Skönt!

Ska åka och lämna in filmerna sen och ner och kolla till alla djur. Blir en mysig hemma kväll, alldeles för mig själv idag!

PUSS

Film mys ikväll!

Nu har mamma åkt och alla hundar. Så skönt att äntligen kunna sova ordentligt utan Fiona och Kiara som ska ligga runt mig haha!

Har varit ute och ridit. Red ut själv första gången på Hugo, och det gick mer än super. Bästa lilla Hugobus.
Mamma och jag åkte sen och köpte en sladd så jag får ljud från datorn till tvn, när ja ska kolla på film.
Sen åkte vi och hyrde filmer, så hoppas dom är bra nu!

Ikväll ska jag väl laga någon god mat, sen kolla film och sova. Kan behöva det!

Hörs ikväll eller imorgon, PUSS

Haha kul att ja inte äns kunde stava mitt egna namn i förra inlägget!

Haha ovanligt när det gäller mig.. neej ;)

Vaknade skit tidigt idag, klockan åtta. Hmm, kanske lika bra att börja gå upp tidigt så ja kommer till skolan nästa vecka.

Aja, ska ner och rida alldeles strax, måste passa på när det inte är strålande sol, eller spöregn.
I helgen åker mamma bort, så är själv hemma hela helgen. Funderar på att ha små hundarna hemma, är ju faktist läskigt att vara här helt ensam, men ändå så vill ja inte vara fast vid att ja måste vara med dom hela tiden.

Nej ska väl ta och gå ner innan jag dör av tråkighet.

Ett år gammal bild, på en osminkad och krullhårig Alexandra! Hmm!



PUSS PÅ ER!

Ooosmidiga Alexnadra!

Borde verkligen ha pluggat idag! Men är så sjukt jobbigt med demokrati, för vet inte vad provet jag ska göra på fredag är för nått.. Liksom har fått ett häfte bara tänker fan inte sätta mig och läsa det. Vill veta lite mer exakt vad jag ska plugga på för nått!

Men aja, får väl plugga som en tok imorgon. För ska fan göra provet. Måste bli klar med lite saker nu!

Idag har jag bara tittat på tv, har börjat med diet också, får vi se hur det går ;) lär ju dö om någon dag! Nejdå, vill jag klarar jag det haha!

Red även tillsammans med Anna idag också, gick super bra. Hugo börjar bli mycket finare nu än när jag fick honom. Bara det att det är så sjukt mycket mygg :( ARG PÅ DOM!

PUSS PÅ ER GULLUNGAR!

Saknar lilla Alda :(

Mooondagggg

THiihii, tror jag är övertrött just nu!

Idag har jag ätit kräftor första och sista gången för iår antar jag att det blir. Men det är ju så super gott!
Min syster var här från igår kväll, och saknat henne ganska mycket faktist. Så vi har umgåtts och målat lite i stallet idag. 

Var även några och provred min lilla Hugo!

Sen har jag faktist pluggat lite, har 12 uppgifter sammalagt från 1an som jag inte gjort, eller vet inte om några utav dom är samma sak bara i olika ämnen, så det ska kollas upp på torsdag!  Då jag ska till skolan som jag längtar efter? ALEXANDRA HALLÅ???? JAG LÄNGTA EFTER SKOLAN!! Hm, hahah!

PUSS


Tråkig söndag!

Har varit med Johanna från stockholm i helgen. Var super kul att träffa henne!

I torsdags så drack vi lite med några folk. Var trevligt.

Fredagen så satt vi bara hemma och kollade film, för Johanna hade inte sätt mannen som kunde tala med hästar :O Vi red också. Gick super bra, men var nog lite annorlunda för henne att rida storhäst ;)

Lördagen så var vi på hästaktion eller vad det var. Men var antingen super dyra hästar eller unghästar, så inget hästköp inte! 

Idag ska jag bara ut och rida och lite sånt där.

PUSS 
Jag och nell! <3

Kom hem från danmark igår.

Har inte skrivit på ett tag. Men petra och jag fick iaf för oss att vi skulle dra till Danmark i fredags, och först så trodde vi inte att det skulle bli av. Men på lördag kvällen så ringer Petras pojkvän och säger att han och Jens vill dra på Söndagen, så då gjorde vi det ;)

Första natten(söndag till måndag) spenderades i bilen i Malmö på något industriområde, och kan inte säga att det var det skönaste jag gjort haha!

På måndagen så vaknade vi ganska så tidigt, och drog då till Forex och växlade lite pengar och sen bar det av över bron.

Då började vi leta hotell, men alla var så jävla dyra. Så blev nått hotell utanför köpenhamn. Men var faktist rätt så okej, förutom att vi fick två 90cm sängar och två 70cm. Och desutom övervånings sängar.... Hm!
Men fanns en riktigt stor galleria där. Så jävla skönt, så vi drog och handlade massor med cider/sprit och allt vad vi nu köpte.
Började dricka redan klockan tre haha! Herregud vad vi drack, och fulla blev vi, eller mest jag och Jens tror jag. Haha, ni skulle bara veta vad jag gjorde ;) ajaj, alexandra!  
Kan ju iaf säga att vi inte sov i 70cm sängarna, lite väl jobbigt om  man skulle ramla ner. Så delade på 90cm sängar och var väl lite skönare än att sova i bilen.

Dagen efter så packade vi i hop allt och åkte in till stan för att gå på tivoli. Var väl lite väl läskiga karuseller där för mig iaf. Åkte en tror jag haha!
Sen efter det så skulle vi åka och leta ett hotell närmare stan så vi kunde gå på någon krog på kvällen. Men alla ställen var upptagna, eftersom vi ville ha två dubbelsängar också.
Så blev att åka tillbaka till det gamla stället igen, och sova där. Den kvällen var inte lika kul, men alla var så jävla trötta så aja.

Sen nästa dag åkte vi hem, och på vägen stannade vi och köpte en liten Chihuahua också, super söt!

Idag kommer johanna från stockholm hit. Ska bli så kul att träffa henne var så länge sen! Vi ska hem till Gurra idag tror jag. Chillkröka lite, sen är det ju åfesten i helgen. Så blir nog ganska trevligt!

Nu måste jag fixa det sista innan jag ska möta upp johanna! Men lägger upp bilder till helgen.

Ville bara att ni skulle veta att jag levde ;)

PUSSSS

RSS 2.0