Uppdaterar bara någon gång ibland som ni kanske märker ;)

I söndags så hade mamma och jag inget att göra så då åkte vi till Norrköping för att hämta min Ferrari och min kanin.
Båda är super söta och har gått super bra med båda två, fortfarande inte kommit på ett bra namn till kaninen, men det kommer väl ;)

När vi hade ihop släppet var det skit kul, för först blev alla storhästar rädd för Ferrari. Sen helt plötsligt vände det och dom började jaga lilla Ferrari ist. Men dom gjorde inget utan var bara nyfikna. Hahah!

Idag har jag också ridit Hugo för andra gången, gick super bra och idag var han mycket piggare så galopperade även på honom och han är så snäll!

Och inte nog med det så först hängde jag på Funi, sen satte jag mig på honom och mamma ledde, och han gjorde ingenting(som vanligt;) ) hahha. Han är bara för bäst!


ÄLSKAR VERKLIGEN MINA HÄSTAR!


Lägger in en bild på dom sen!

PUSS

-

tänkte berätta att jag har eller ska köpa en ny häst, han heter ferrari och är en mini shettis hingst. Känns bra att ha som sällskap så inte någon häst blir själv och allt sånt där. Han är super duper söt iaf. Så blir att jag har tre hästar iaf!
Juste, hon som jag köper Ferrari av (samma som jag köpte Funi av) så får jag en kanin också, en hane på ett år. Jätte fin med blååååååa ögon!!! ÅHHH!
Aja nog om det nu ;)

Idag var mamma och jag uppe i stockholm på Eva och Adam kliniken, så jag förstorade läpparna. Kan ju tala om att det inte var det skönaste jag gjort. För fick bara en bedövning, (egentligen ska man få två, men tål inte tandläkar bedövningen) sen sticker dom med nålen hundra gånger i läpparna. Gör skit ont, men är van att få sprutor i ansiktet snart(sen jag bröt näsan).

Nu är läpparna jätte svullna men kommer gå ner lite grann, men är jätte nöjd än så länge iaf!

Köpte också ett fiske spö idag. Så ska med johanna och fiska ikväll! JIPPIIE!



PUSS

RSS 2.0