Kommer inte blogga förens sommaren är slut typ...

Är för segt att sitta inne vid datorn just nu, bara så ni vet.. och tror inte så många läser nu när man vill vara ute heller så.

Har iaf festat på midsommar, och det var väl en riktigt awsome kväll, bara det att den var lite sjuk. Haha, men jaja, sånt får man ta!

Fick även hem min nya häst i lördags, är ett polskt halvblod, som kom från polen direkt. Ung, lite ungre än vad jag tänkte, men känns super bra nu iaf. Han är 3 år, inriden är han iaf. Han ser exakt ut som Varenne bara det att Hugo är lite större och lite grövre. Igår var han lite galen, haha nejdå, han stog länge i transport oså där. Så det får man ta. Men idag var han super duktig, stått själv i hage och ändå varit ganska lugn. Sen har jag även varit ute och gått och även då snäll som bara den. PUSS PÅ MIN LILLA HUGO OCH FUNI SÅ KLART!!!! <3

Nu får jag se vad som händer ikväll, mamma vill ha hjälp att släppa ut dom i morgon, så måste upp tidigt.

PUSS

seegt!

Ooh, det här kommer bli den segaste fredagen jag någonsin varit med om!
Jag har ridit och fixat allt i stallet, ska bara ner och kvällsfodra ikväll.

Mamma är borta så är hundvakt, och det är sämsta vädret. Så jag sitter och kollar på tv, men är det något bra? neeeej! så segt.

Aja, puss

Ny mobil och nytt nummer!


Samsung wave! Är skit bra än så länge. Tycker verkligen det är en alex mobil ;)

Idag ska kanske Cajsa komma hit, hon har inte varit hos mig så. Och är ensam hela helgen eller hundvakt rättare sagt. Men ganska skönt faktist!

Nu ska jag kolla lite tv, för är ju inge bra väder idag. PUSS

Huvudvärk......

Har hänt lite på senaste tiden igen.. haha!
Just nu sitter jag i soffan med hundarna, vi har varit ute och gått i det fina vädret. SÅ SKÖNT!
 
Mamma och jag har varit och köpt grejer till mig och nya hästen. Men hästen kommer inte förens om en vecka eller två. Men kände att jag ville ha lite nytt.

Sen är även min mobil sönder. Så ska och köpa en ny idag, funderar på en HTC dom verkar bra tycker jag. Men nu kommer det lite bilder på det jag köpt.Köpte tre skjortor, men orkade bara ta kort på en!


Köpte också ett par till typ likadana.


PUSS

var ett tag sen..

Tänkte verkligen inte ta upp allt som hänt, för vet att ni inte orkar läsa det ändå så ;)

Men Alda är nu såld. Det gick i super fart. Var ju en familj och provred henne för en och en halv vecka sen. Och dagen efter så sa dom att de ville ha henne om hon gick igenom veterinär besiktningen.
Så mamma och jag åkte upp förra söndagen till Järna för att veterinär besiktiga henne. Och så klart så gick min plutt igenom.
Då åkte vi med henne till deras gård för att lämna henne och allt sånt där. Grät en hel del kan jag säga. Hon var ju trots allt en super duper mysig häst!

Fick även beröm av dom att jag rider henne så bra gemfört med filmerna på youtube(från island) så dom sa att jag fick komma över när som helst! Och det känns verkligen som hon kommer få det bra då de vill träna och tävla!
Har även köpt en ny häst, men har ingen bild. Så det får bli en liten hemlis tills den är hemma ;)

PUSS


Förlåt :(

Har varit mycket nu den här veckan. Har lämnat in allt i tvåan förutom två saker som ska skrivas i helgen. Så snart klar med tvååååan!!!!!!

Sen har det varit en och provridit Alda, och dom vill antagligen ha henne om hon går igenom veterinärbesiktningen. Och där får hon det super bra isf, familjen som kom var ju bara för gulliga. Hihi!

Imorgon ska jag och Anna till strömsholmstävlingarna, skulle först åkt dit på lördag. Men eftersom det inte är fälttävling då, så ville jag åka imorgon. Synd bara att Johanna inte kunde imorgon :/ men träffar ju lilla gumman på lördag!!!! :D

Nu måste jag sova så jag orkar upp tidigt imorgon!

PUSS

RSS 2.0