29/11-11

Igår red jag lektion för Nina, första gången på många år. haha! Men gick bra, hon red Demantur mer än mig iaf. Hon tyckte han var roligt att rida så ;) haha!  
Så nu vet jag vad jag ska träna med honom ett tag!

Idag har jag släppt ut hästar. Och fixat allt i stallet. Longerade Demantur, och red Funi. Funi börjar till och med gå snabbare i tölt nu, super kul. :D

Har nu ätit Skyr , va godare med blåbär, innan tyckte jag dom var sådär men den här var god! Har varit ute och gått med hundarna också. Så nu ska jag ta det lungt någon timma sen ner till stallet igen!

Påå lördag händer det spännande saker!! :D

PUSS


28/11-11

Hellu!!

Idag var jag uppe och släppte ut hästarna. Red på en gång Frami, gick sådär idag.. Har ju inte ridit honom på några dagar. Så kan ju inte förvänta mig att det ska gå topp topp!!

När jag ska släppa ut honom till dom andra har Demantur spunk haha! Han stutsa och bocka och bara skulle visa hur glad han var. Lilla söthästen! Gillar han verkligen!

Sen efter det tog jag en tur på Funi, och han töltade hur mycket som helst, flera raksträckor. Så glad!! Han är så rolig att rida för han vill verkligen väl och försöker så gott han kan!

Nu ska jag fixa mig lite, för ska och kolla nytt kraft foder. Hoppas det är bra. Och sen och rida lektion för Nina på Demantur, får se hur det går!

PUSS FRÅN MIIIIIG! :D <3


Johanna o Tanni, och lilla Svea!! :D






















Stallet hela förmiddagen!

Red ut med några av tjejerna i stallet och mamma på Frami, gick super bra. Demantur gick väldigt bra idag i korta tölten, fin form och hög aktion. Super kul! Äntligen börjar jag få till korta tölten.

Sen fikade vi och åt korv i stallet. Och slängde ner hö! Tack för allt stalltjejer!

Sen har jag bara varit hemma typ, mamma och jag var och handlade lite och gjorde mat. Så nu ska jag bara titta på tv.
Upp klockan halv sju och ta ut hästar och rida. Kuligt!


Tur att det inte blåser så farligt här iaf, såg att det är varningar i typ hela sverige förutom just i mellan sverige.. SKÖNT! :D

PUSS


Trött som bara den!!

Har spenderat mig helg i stockholm med världens bästa Johanna Häggman! Vi var i globen och kollade horse show.. Var kul och fick med mig en del saker hem.

På lördag fick jag även följa med och träffa lilla Tanni, söt hästen! Och kollade när Johanna red, han har blivit jätte fin och myccccccket lugnare!! Kul att det går framåt med träningen för henne. För vill ju sse henne på tävlingsbanan snart! Då han är så jäkla fin! :D

Åkte sen till tåget som skulle gå 17.06, men kommer 17.25 så lite segt, sen när jag kliver på är det propp fullt, så då fick man stå också med alla grejer jag shoppat. ÄÄh inte så långt iaf.

Mamma och jag åt gott igår och sen somnade jag typ.

Idag ska jag ut och rida med tjejerna i stallet.

Juste, har lite bilder på Svea johannas hund och några fina på Tanni som jag tänker lägga ut sen!! :D

PUSS

torsdag!

Igår så kom världens bästa Anna hit! Hon red Frami och jag Demantur, gick väl helt okej att rida. Tack Anna panna för att du ville rida en av mina pluttar!! :)

Sen var också Eve här igår och hjälpte mamma i stallet, så var nere och hjälpte dom en stund också. Sen var det bara hem och sova!

Var uppe sen halv sju imorse typ, så släppte ut hästarna. Red Frami och Demantur på en gång. Gick bra med båda två. Funi står i några dagar nu då han har ett sår som varat ganska mycket. Så lika bra att han bara får gå i hagen. Men vill inte rida om han skulle vara lite häning osv.
Så blir igång sätning på honom på söndag igen! Om jag nu hinner rida då.

Imorgon så drar jag till Stockholm, möter upp johanna på centralen. Sen vidare mot globen!!! Ska bli så kul, måste skriva lista vad jag ska kolla efter för saker också. Vet iaf att jag ska göra skyltar till Frami och Demantur som ska vara i stallet.

Sen åker jag hem på lördag kväll igen. Roligt!!

Nu ska jag kolla tv, måste försöka sova lite så jag orkar med hela dagen imorgon! :)

PUSS

Har inte hunnit skriva..

Har haft fullt upp dom här dagarna.

Händer nog lite spännande saker snart, men inget jag tänker säga än.. hiih!

Idag så ska jag ut och rida och fixa allt sånt. Men får se hur dags jag ska ut. Och nu orkar jag inte skriva så mycket..

PUSS

Söndag tråkiga söndag!

Idag började jag dagen med att titta på en Irene Huss film, bra var den!

Sen gick jag ut och staplade in all ved. Så skönt att få det gjort. In och äta litegrann sen tv en halvtimme.

Ner i stallet och fixa och sen slängde vi ner hö från höskullen. Sen var det bara att plocka in hästar, alla stod och väntade på oss, nu när dom var blöta..haha så söta!
Sen kom Annika och Ida så pratade med dom ett tag. Nu har vi varit hemma i några timmar och kollat på tv och ätit fiskgratäng. Mums!!!

Nu ska jag snart sova. För upp tidigt imorgon och släppa ut pollisarna!

PUSS

Lördaglördaglördag

Idag så började jag dagen med att åka till västerås med mamma. Hon handlade en ny mobil eftersom hennes slutat fungera typ. Så blev en samsung galaxy s II ;) hihi. Så nu har vi likadana!
Åkte vidare och åt Ikea korv.. Hehe mums!

När jag kom hem var det bara ner och fixa i stallet. Red en tur på bara Funi idag, har varit så många plusgrader och sol så Demantur och Frami fick gå utan täcken och bara mysa i hagen. Funi tog jag en skogs tur på med Annika och Ida. Väldigt bra för honom att få lyfta benen.

Nu på kvällen har jag bara legat hemma och gjort ingenting verkligen. Har suttit vid datorn i några timmar och vet knappt vad jag gjort. haha!

Lagt ut bytes annons på Frami då det är så stilla på hästmarknaden. Och har fått några bra alternativ redan. Så får se vad för spännande som händer!

Så nu är det dags att sova, för antar att jag ska rida tidigt imorgon. Eller iaf på förmiddagen.

PUSS

Igår fick Fiona bäbisar!

Sa i onsdags kväll att Fiona säkert kommer få valpar när jag är på Arbetsförmedlingen.

Jag åkte till arbetsförmedlingen runt klockan tio igår, och kom hem kvart över tolv och då hittade jag fiona på min resväska med en vit liten sak där!! Så då bar jag henne till stället där vi hade planerat att hon skulle föda. Och sen ploppade det ut tre till. Hihih, jätte snabbt gick det och jätte duktig var hon. Nu är hon en duktig liten mamma och vill knappt gå ifrån dom!


Två cream pojkar!


En till pojke, vet inte riktigt vad han kommer få för färg än.


En svart eller chokladfärgad tik!


Nu ska jag ut och rida, så Pusspuss


Snart sovdags.

Förlåt för mitt väldigt arga inlägg tidigare haha!

Idag har jag varit hemma mesta dels, då fiona mått väldigt konstigt, så ville hålla koll så hon inte tänkte få valpisar.

Men runt klockan tolv-ett så gick jag ner till stallet. Tog en galopp tur på frami, låg i mellan tempo galopp i uppförsbackar och raksträckor. Han var duktig!
Tog sen en tur på fina funi! Shit vilken trav han har fått. Tölten var lite sämre idag, var nog jag som var lite slö och inte orkade riktigt. Och sen när vi kom en bit så stod det en älg, jag blev rädd och vände hem haha. Ni skulle ha sätt, den stirrade på mig som att den tänkte döda mig :(

Demantur jobbade jag bara lite i hagen med grimma och sånt så det blir lättare att fånga honom. Sen ryktade,stretcha och masserade mamma och jag honom. Han är väääldigt stel i höger, men har blivit mycket bättre efter övningar från marken!

Nu ligger jag och tittar lite på Grey´s och tittar på fiona som inte mår så bra igen.. Snart dax för henne. Hoppas det inte är imorgon bara. Då är jag på arbetsförmedlingen så.. hm!

Nu ska jag sova typ.

PUSS


Så jävla arg!

På folk som lånar pengar men sen inte betalar tillbaka. Det gör mig såååå sjukt förbannad. Jag skulle ha jätte dåligt samvete om jag lånade pengar och inte äns bryr mig om att betala tillbaka och sen när dom väl betala tillbaka så får man inte äns så mycket som man skulle! Riktigt själviska egoister! Hatar sånna människor verkligen!

Och sen är det en helt annan sak om någon säger att den ska bjuda, för då behöver man inte betala tillbaka. Och jag tycker att jag är en person som väldigt ofta bjuder och ger bort saker. Men får nästan aldrig tillbaka nått. Känns ju jäkligt kul!

Så hejdå till sånna personer, vill inte ha sånna i mitt liv, och tänker aldrig ha!

Tur att jag har egna pengar, kanske inte dom som lånar av mig. Haha! Och nu har jag slutat att låna ut, för aldrig någon som betalar tillbaka iaf.

Usch vad jag är irriterad.

Hejdå!


Tisdag..

Varit ute och fixat morgon stallet, men ville inte rida på en gång då hästarna gled lite när dom gick ut. Så tänkte vänta till i eftermiddag och rida. Så kanske det inte är halt ute då.

Usch vad jag har mycket att fundera på, måste försöka bestämma mig idag.. hihi.


pUSS


Kvällisen!

Nu ligger jag i sängen, var och kollade nina lektion tidigare. Kanske ska testa en lektion näst nästa måndag?.. Funderar på det iaf.

Har mycket att fundera över nu.. Hihi mer får ni veta när jag bestämmt mig lite mer.

PUSS

Istölten!

Fick precis mejl om att jag kom med till istölten i halstahammar den 17 mars. När jag anmälde mig bara någon dag efter det las ut var det redan fullt. Men skrev upp mig på reservlistan, och kom nu med. Fan vad kul!

Är anmäld med Frami i T3 men får ju se om han fortfarande finns kvar då, annars strycker jag bara honom, men kan ju vara kul i fall att.

Sen är jag anmäld med Demantur i tölt Elit klassen. Väldigt läskigt då jag aldrig äns ridit på is. Så nu har vi lite att träna på. Kort tölt och mellan tempo tölt! Hihi


Nej nu ska jag byta om för mamma kommer snart och då ska vi till stallet sen och titta när Annika rider lektion! Roligt!

PUSS

Tänkte lägga ut lite bilder jag tagit nu på senaste tiden! :)







Tidsinställt inlägg!

Hihi

PUSS

Pappas dag idag!

Idag åkte jag först och köpte klipp maskin. Hittade en bra faktist, så nu är alla hästar rakade. Dom har svettats så äckligt mycket när jag knappt ridit dom. Så var bara tvungen att fixa dom, Demantur som rakades i oktober hade redan fått mer än 1 cm päls där.. helt sjukt!

Har sen varit hos pappa och ätit med pappa, syster, farmor och eva! Alltid lika mysigt. Blev kina mat hehe!

Har försökt få lite kort på fionas mage, men blev inte så många bra. Men det får ni se efter hon fått valparna, så får vi se hur många det var i den tjockis magen ;)


Fredag!

Har fixat stallet osv imorse, ska rida lite senare tänkte jag. Så jobbig dimma ute nu, usch på den!


Fiona kommer nog få valpar inom några dagar, och det rörde sig sjukt mycket imagen i går kväll. Hihi snart är jag mormor. Gud vad jag älskar min hund, helt sjukt vad mycket hon betyder för mig!

När hon var pluttis! <3


PUSS

Var på Arbetsförmedlingen idag!

Har varit där på möte, usch vad segt det är. Men man måste ju, så nu måste jag bestämma mig vad jag ska göra.. Hm så svårt. Får se hur det blir, har en vecka på mig att fundera iaf.

Red när jag kom hem Frami och Demantur på vallen, och båda två gick vääääldigt bra. Underbart fina hästar jag har!
Hann inte rida Funi innan det blev mörkt. Men han förtjänar vila, har varit så duktig så många dagar i rad tidigare.

Nu måste jag sova så jag orkar upp och släppa ut hästarna imorgon, för att sen rida tre stenhårda pass hehe ;)

PUSS

Kom hem sent igår..

Kom hem runt tio igår, kunde inte somna förens kvart i tolv. Men är uppe nu iaf!

Måste ta bussen till stan idag, ska till arbetsförmedlingen.. Usch så jäkla tråkigt! Och sen att jag fått en tid som är mitt imellan två bussar. Liksom hinner inte gå upp till farmor under tiden så vafan ska jag göra.. Hmmmm

Aja, nu så ska jag börja fixa mig lite.

PUSS

Handlade ett täcke till min lilla Demantur igår.

Har inte testat det än, men tror det ska passa! Var faktist billigt för ett regntäcke, 399 kr. As bra!

Idag ska jag inte rida någon, då snart Anna panna kommer och hämtar mig, sen ska vi på en road trip. Hihi Spännande!

Så mamma ska fixa stallet, sen kommer också Evelina och hjälper mamma. Tur det! Är ju en del att göra när man har tre hästar. Hehe!

Nu ska jag fixa klart mig, fiona får också hänga med hihi. PUSS :D


Gammal bild hihi


Klar med allt i stallet!

Kom in för en timme sen ungefär, och har fixat allting! Känns jätte skönt att ha det gjort, för då har man hela kvällarna att göra annat. Tex så ska jag och mamma snart till Bidermans och kolla om dom har någe regn täcke till Demantur eftersom han är så liten.

Är så jäkla trött idag också, hehe!

Så funderar på att ta en powernap på 15 min innan mamma kommer hem kanske! :)

Puss puss

Städ dax..

Usch vad tråkigt! Men måste verkligen få ordning på rummet nu.

Får se om jag hinner rida idag, ska försöka göra klart mitt rum så fort som möjligt. Men lär iaf ta minst 2 timmar, så stökigt är det.. Uscha!

Hörs senare.

PUSS

Har blivit kär!!



There's no one likes the other 
It's in your hands 
It lies in all our hands 
Listen to your mother 
Break free from the fence 
It's when you cry it all ends

And you learn like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way

Bringing you the fire 
I will love you 
I will hurt you too 
All we need is cover 
From the no lovers 
From the cold others 

And you learn
Like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way
And you learn
What we feel now isn't pain 
Just a scent of it is enough
Blinding me with grace

There's no have to do it your way
Like a shadow flows in the rain

And you learn
And you learn
And you learn
And you learn
And you learn and you learn and you learn, learn

Like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way

And you learn
What we feel now isn't pain 
Just a scent of it is enought 
Blinding me with grace

And you learn
Like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way
And you learn

Håller på och fixar mig!

Ska och titta på när några killar spelar hockey och sen iväg på fest.

Red tidigare idag och tog bilder på alla, så fina dom är!

Så blir inge mer skrivet idag..

PUSS :)


Precis kommit hem från Anna, typ iaf!

Nu ligger jag i sängen, var hos Anna tidigare och kollade idol och hade mysigt!
shit vad bra Moa var ikväll, även Robin och Amandorna!
Jag tycker det var rätt att Olle åkte ut, han är duktig men inte lika bra som dom andra..

Nej nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon så jag hinner rida alla tre. Får se om mamma fotar lite också kanske, är alltid kul att ha bilder!

PUSS OCH KRAM!

Tillbaka i Eskilstuna!

Är verkligen jätte skönt att vara hemma igen!

Åkte ju ner till skåne med hästarna oså, men allt kändes bara konsigt.. Vet inte riktigt varför och väldigt svårt att förklara. Eftersom att gården låg så nära vägen kände jag mig otrygg, och tror det var därför jag ville åka hem. Jag är en riktig fegis när det gäller mörker osv.

Har trivts hos Daniel och katie annars. Men är skönt att ta hand om sitt eget stall nu, och göra alla saker åt en själv och våra inackorderingar! Som är väldens bästa!

Så skönt att se mina hästa springa i hagen och busa massor, rullar sig hela tiden. Dom går i större flock och större hagar nu, med både skog och öppet och backar och ja allt! Gud vad dom trivs bra här!

Fiona mår också som bäst nu, hon spinger(galopperar) hela tiden, med dom andra hundarna. Hon brukar bara "trava".

Har ridit mina fina pojkar idag också, alla går så underbart bra.

Nu ska jag börja städa rummet som ser hemskt ut, och sen åka hem till anna för att ha lite idol mys!

Puss

Äntligen framme!

Gick upp fyra i natt, världens bästa mamma åkte hem i från klockan ett inatt, stackaren!
Sen var det upp upp vid fyra och tur var så var mamma där då, och hjälpte mig att ta in hästar och fixa för att sen lasta på dom i en stoooor lastbil! Gick super fort, ca 20 min skönt!

Mockade sen ut lite boxar och städade där jag bott och packa in alltning, sen lastade vi in Funi och Demantur i våran lastbil. Gick toppen. Åkte från enköping ca 9 tror jag!

Kom fram för någon timme sen, men har stannat några gånger på vägen också, super enkelt att hitta också, men tror min mobil gps lurade ut oss på någon om väg osv, men fick se mysiga små byar typ!

Nu håller Daniel och Katie på att gör mat, något gott kött! Mums, och mamma sover här i natt och åker tidigt imorgon. Vill att hon ska se Funi ridas innan först egentligen, men får se hur det blir med det då hon ska åka tidigt.

GÅRDEN ÄR SUPER FIN FÖRRESTEN! och nu är maten klar!

PUSS


RSS 2.0