Puuuh vilken dag!

Började med att rida Funi i paddocken, gick super bra! Han är såååå dukig!
Sen tog jag och red ut på Vilja, lite tittig oså men hon var ändå super duktig också.

Longerade sen två hästar. Ut med dunkar med vatten till nästan alla.. För höet är så torrt så dom dricker maaaaassa vatten, och då menar jag verkligen massa, fyllt på säkert fyra 20 liters dunkar till varje häst på två dagar.. Helt sjukt.
Gav dom lunch hö!

In åt lite lunch, sen ut igen.. Fylla på mer vatten. Tömma en box. Packa i ordning alla saker i stallet. Ta in anna som sover inne i natt och borsta dom och sätta på täcken.
Ta bort vatten i från hagarna där ingen sover. Ställa alla hästar i rätt hage nu under natten.
Ge stona som går ute hela tiden hö. Ge alla ute hö. Ge dom inne Hö. fixa hö till imorgon!

Imorgon ska jag upp vid fyra för att gå ut och ge dom lite hö innan, lastbilen är här vid halv sex. Vet inte när mamma kommer, kanske i natt någon gång, eller imorgon.

Får se när mamma, jag, Demantur,Funi, Fiona, Nelly,Cookie och Kiara åker imorgon, har en del boxar att tömma sen städa iordning lite här hemma, och packa in allt i våran lilla lastbil.. Shit.

Hoppas ni fatta någonting utav mitt röriga lilla inlägg.. Haha.

Uppdaterar mer imorgon då jag bor i skåne, SHIIIT, JAG FLYTTAR TILL SKÅNE? HALLÅ TILL SKÅNE? FATTAR NI? NEJ DET GÖR INTE JAG I ALLA FALL :D


PUSS PÅ ER!


Morgon stallet klart!

Har varit ute och släppt ut hästar och mockat, även tömmt tre boxar. Tänkte tömma den sista vid lunch!

Måste börja packa grejer och sen ut och rida, så får se hur mycket jag kommer skriva idag.. Har sjuuuuukt mycket att göra så.

PUSS

varit i Enköping centrum idag!

Mamma, pappa och jojo kom hit och hämta mig så åkte vi in till Enköping centrum. Var första gången jag var där, och vi åt på någon thai resturang.. Shit vad gott det var! Är mätt så jag vet inte vad. Haha köpte även 2 kg godis också, då har jag och mamma tills vi ska åka ner till skåne.

När vi käkat fördigt så åkt vi hem hit och såg en älg i diket, usch vad läskigt det var.. och pappa körde som en galing så han såg den inte äns, hade kunnat blivit älgmat där :(
Sen var vi iaf här runt sju så då visade jag alla hästar för dom och sen kvällsfodrade vi. Mamma tyckte Funi hade blivit sjukt stor.
Pappa och knäppishästen blev lite kära i varandra och mamma i Ylur såklart! Och jojo i lilla Snaer haha, snacka om olika smak!

Nu ligger jag i min fina lilla "säng".. Och tänkte sova nu, är mycket som ska göras imorgon packa i hop allt, sen tömma boxar. För nästan alla ska sova ute, och på tisdag kommer lastbilen klockan 7 och hämtar alla hästar.

Nej nu måste jag sluta skriva haha!

Puss på er!

Juste, klippte mig och färgade håret för en vecka sen typ. Tack pappa! Blev super nöjd!

Söndag!

Har precis kommit in från morgon stallet.

Har vaknat flera gånger i natt.. jobbigt! Gick sist upp vid sex trodde jag, gick ut till stallet och sen kollar jag på min andra mobil och ser att klockan bara är fem? haha.. Så segade mig lite imorse och släppte ut alla hästar.

Nu ska jag äta lite frukost och sen gå ner och duscha.. Ut till stallet sen igen vi lunch och fodra. Får se vilka hästar jag hinner med idag! :)


PUSS

Fixat klart allt i kvälls stallet nu!

Usch vilken jobbig dag det varit, inte på bästa humöret heller när jag inte pratar med några andra än djur, och får inte direkt så bra svar tillbaka ;)

Så tänker inte berätta mer om min dag.. Imorgon kommer mamma, pappa och jojo hit och hämtar mig en stund på dagen så ska vi in till enköping och äta lite. Vill passa på att träffa dom nu innan jag flyttar till skåne!

Så godnatt på er! <3

Precis kommit in från stallet.

Har hunnit rida tre hästar. Gick super bra. Sen longerat en, så har två kvar efter lunch tänkte jag!

Nu ska jag ta och äta lite och kolla på ett av snitt av Gossip girl, eller kanske någon underhållande film. Får se lite vad jag väljer.

Fick bli en rolig bild på Ylur. Hihi sötnosen!




PUSS

Nyss ätit lite frukost!

Har varit ute i stallet sen sju och fixat morgon stallet. Allt gick bra som vanligt!

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ut och rida och longera lite, tänkte försöka hinna med alla hästar nu innan lunch.

Har lite bättre väder idag också, super skönt!! :D


PUSS

Funi var super duktig idag!!

Ridit både Funi och demantur!

Funi töltade två varv i paddocken, han stutsade någon gång bara. duktig han är! <3

Demantur och jag tränar för fullt på kort tölt och börjar gå lite bättre iaf.

Har även longerat två hästar idag.

Kollade nyss klart idol och måste sova nu om jag ska orka upp imorgon klockan 7 hehe.

Har mycket att göra imorgon. Rida 4 och longera 2..

Godnatt puss

Fredag idag!

Glömmer helt bort dagarna här borta haha!

Har fixat morgon stallet och lunch fodrat idag, ska snart ut och rida några hästar tänkte jag, kanske longera någon med. Får se lite.. Så dåligt väder så :/

Ikväll blir det väl till att försöka kolla idol på datorn eller nått liknande eftersom jag inte har några grejer här ;) ALLT är i skåne, så har min lilla soffa och dator typ.


Hello! :)

Eftersom jag nu har fixat internetet från mobilen till datorn så kan jag äntligen börja blogga igen!

Som många redan vet, så jobbar jag hos Daniel Sundin och Katie Brumton i Fjärdhundra. Har jobbat här sen i början på september. Trivs verkligen bra här!

Det är mycket som hänt sen sist jag bloggade.

Här i fjärdhundra händer det saker hela tiden. Kan ju ta och berätta lite om några saker som hänt!

Ibörjan när jag kom hit fick jag prova en häst här Hind från Stenholmen, as fint sto! Helt sjukt vilka rörelser den hästen har!

Sen fick jag även prova en häst som heter Demantur frá Dalsmynni, som va till salu här. WOW vilken häst, alltså det är nog bland det häfftigaste jag ridit! Och nu äger jag själv lilla Demantur och han är helt underbar, har tävlat våran första tävling tillsammans och blev Aklassade på en gång med poängen 5.73 i fyrgång och 6.10 i tölt! Min älskade häst! <3

Fick lektioner på Frami varje gång jag red honom, och han har blivit super fin. Han ska nu säljas!  

Rider en 3 årig hingst Gjafar, seg som bara den, så honom är det bara gasen i botten på. Men nu har han blivit super duktig och har börjat tölta och flytta för skänkeln!

Har även testat Ylur 11 årig hingst med en man som är helt otrolig, shit alltså, sjukt maffig häst! Han är också till salu, och har blivit islandsmästare! Drömhäst! Synd att man inte har så mycket pengar bara!

Rider ibland Yngvi från Åleby också, super fin häst! Tränar bara han i paddocken på att bli mjuk och fin!

Har också ramlat av lilla Giedon tror jag han stavas, haha klumpis Alex! Också super fin häst! Bara 6 år och hingst, är katies häst och även han är tillsalu.

Senaste veckan har jag ridit en häst som heter Vilja född 2004,  vi håller på att rider in henne och hon ska ev. visas i vår. Hon har också blivit super duktig, töltar massor och flyttar för skänkeln!

Nu till lilla Funi, han töltar på och blir bara bättre och bättre. Även börjat sparka bakut lite, käppisen! <3 Och massor med vilja har han fått. Vill bara springa ;)

När jag varit hemma i Eskilstuna så har det blivit en del festande och det är välbehövligt när man jobbar hela tiden!  =)

Frami åkte hem förra veckan då Katie och Daniel köpt gård i Hässleholm och jag ska flytta ner dit, så då får bara två hästar åka med ner dit. Så får vi se hur länge jag jobbar där.


Kommer inte hem till Eskilstuna förens den typ 20 december eller nått sånt.

Just nu är jag helt själv på gården i fjärdhundra, daniel och katie flyttade idag. Så lägenheten är helt tom förutom mina saker. Så på tisdag flyttar jag och hästarna!

Dom senaste dagarna har Eveline och Robin varit här och käkat och vi även hos dom, trevligt! Och sen packat det mesta. Har mest varit jag som ridit också, då daniel och katie packat mycket!

Förlåt för det röriga inlägget, blir bättre från och med imorgon.

Nu ska jag sova, Puss och godnatt! <3


RSS 2.0